Σύντομα Διαθέσιμο!
Τουρκική οικονομική εισβολή στην Θράκη με πολυκαταστήματα και αλυσίδες τροφίμων!!!

Τουρκική οικονομική εισβολή στην Θράκη με πολυκαταστήματα και αλυσίδες τροφίμων!!!

Εισβάλουν καθημερινά τα τουρκικά προϊόντα στην Θράκη μας και τώρα έρχονται και οι τουρκικές αλυσίδες τροφίμων να εδραιωθούν με καταστήματα, αφού μυρίστηκαν την ανυπαρξία του ανάλγητου αθηνοκεντρικού κράτους-οπερέτα και τους αδιάφορους πολιτικούς και βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου, που όταν ακούνε για την Θράκη, άλλοι από αυτούς αλλάζουν κουβέντα, άλλοι από φόβο κρύβονται και άλλοι από αδιαφορία ούτε καν μπαίνουν στον κόπο, έστω και από υποτυπώδες ενδιαφέρον, να ακούσουν τον κατά τα άλλα ειρωνικά αποκαλούμενο για δαύτους κυρίαρχο Ελληνικό λαό.

Το κακό ξεκίνησε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 με τα εγκαίνια λειτουργίας του πολυκαταστήματος YESIL YAYLA (Γεσίλ Γιαϊλά)  “Πράσινο Λιβάδι”, που εδρεύει  επί της συμβολής των οδών Λ. Στρατού και Μιαούλη, στο κέντρο της  Ξάνθης. Ήδη είχαν ειδοποιηθεί και παραβρέθηκαν πολλά από τα φερέφωνα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, τα οποία προστατεύονται από την ελληνική αστυνομία, σε αντίθεση με τους Έλληνες Εθνικιστές, ενώ είχε διαδοθεί το ξεκίνημα της επιχείρησης και μέσα στα τεμένη, μέσω των ιμάμηδων που ελέγχονται από τον ψευτομουφτή της Ξάνθης.

Ανάμεσα στους μουσουλμάνους αγοραστές και ελάχιστοι χριστιανοί, γνωστοί ραγιάδες και προσκυνημένοι  των πολιτικάντηδων της περιοχής, που αρέσκονται να προωθούν την λεγόμενη ελληνοτουρκική φιλία, καθώς όπως έγινε γνωστό, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μετέχουν δύο μουσουλμάνοι, πνευματικά τέκνα του εξτρεμιστή ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ από την ορεινή περιοχή και ένας "χριστιανός", ο γνωστός Νίκος Λουκίδης. Εξάλλου, γι’ αυτό το λόγο το όνομα του Σούπερ Μάρκετ αποδίδεται σε τρεις γλώσσες, πρώτα στα τουρκικά  (Yesil Yayla), στα ελληνικά (Πράσινο Λιβάδι) και στα Αγγλικά (Green Valley).

Σαν αρχή το τουρκικό Σούπερ Μάρκετ απασχολεί είκοσι άτομα, από τα οποία η πλειοψηφία είναι μουσουλμάνες πομάκες και μπαίνει δυναμικά στην τοπική αγορά, ενώ διαφημίζει ότι τα χρήματα από τα κέρδη θα μένουν στην Ξάνθη. Η εμπειρία όμως λέει και σε αυτό πολύ σύντομα θα δικαιωθώ, ότι τα χρήματα αυτά μέσω της τουρκικής τράπεζας ZIRAAT BANKASI, θα μετατραπούν σε πολύτιμες σφαίρες, ενισχύοντας άμεσα τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Ήδη διαπιστώθηκε και παραθέτω το αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο, ότι το εν λόγω τουρκικό σούπερ μάρκετ, διανέμει δωρεάν στα ταμεία του σε κάθε μουσουλμάνο το πρόγραμμα στην τουρκική γλώσσα για τις λειτουργίες στα τεμένη και τις ισλαμικές προσευχές, αποκαλώντας την Ξάνθη με τουρκική ονομασία ως Ισκέτσε, προσφορά του ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ για το Ραμαζάνι!

Περιμένουμε να επέμβει έστω ένας εισαγγελέας, έστω μια αρχή. Ξυπνάτε Έλληνες! Πάνε για κοσσοβοποίηση της Θράκης! Αντιδράστε, δεν μας μένει καιρός…
Δημοσκόπηση
:
 
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved