Χαστούκι στον προδότη Σαμαρά από ηλικιωμένο Βορειοηπειρώτη: Μας έφτασες την σύνταξη 200 ευρώ!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον κατοχικό πρωθυπουργό του Μνημονίου λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας, αφού όντας καθ’ οδόν για τη Βουλή και τη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου τα άκουσε από έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο.

Ο προδότης και ψεύτης Σαμαράς έκανε πως δήθεν εισέπραττε τα εύσημα από τον ηλικιωμένο Βορειοηπειρώτη, ενώ αυτός του τα... έψελνε για τα καλά. Το περιστατικό βέβαια παρόλο που συνέβη μπροστά σε όλες τις κάμερες και τους δημοσιογράφους θάφτηκε από όλα τα παπαγαλάκια του συστήματος.

Ο ηλικιωμένος απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του είπε: «Ο Βορειοηπειρώτικος ελληνισμός έσωσε τα Γιάννενα από τους Τούρκους και με 3.500 ένσημα μας φτάσατε τη σύνταξη στα 200€» και όπως ήταν αναμενόμενο οι άνδρες ασφαλείας του Σαμαρά έσπευσαν να τον απομακρύνουν.
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1829: Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
  • 1914: Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
  • 1943: Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία. Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
  • 1946: Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet