ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Θρασύτατη ασέβεια σε βάρος των χιλιάδων Νεκρών του Λαού και του Εθνικού Στρατού - Καμμένος και Σύριζα τιμούν το ΕΑΜ και τους συμμορίτες!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Για να λάβει τα ψευδεπίγραφα εύσημα των μπολσεβίκων και να διευρύνει την εκλογική του πελατεία, ο ελαφροδεξιός υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος δεν διστάζει να δώσει το πράσινο φως προκειμένου το υπουργείο του οποίου προΐσταται να εκδώσει μήνυμα προς τιμή του στρατιωτικού αρχηγού των εαμοβουλγάρων του ΕΛΑΣ, Στέφανου Σαράφη!

Οι ίδιοι πατριδοκάπηλοι δεξιούληδες που χαρακτήριζαν τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στον Εθνικό Στρατό, στη Χωροφυλακή και στους σφαγιασθέντες υπό των μπολσεβίκων «γιορτές μίσους», σπεύδουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην Αριστερά, περιφρονώντας επιδεικτικά τις εκατόμβες των αθώων θυμάτων της κομμουνιστικής ανταρσίας εις βάρος της Πατρίδος.

Με μήνυμά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, αναφέρθηκε στην 58η επέτειο του θανάτου του Σ. Σαράφη, στρατιωτικού διοικητή του ΕΛΑΣ κατά τον συμμοριτοπόλεμο: «ο Στέφανος Σαράφης υπήρξε αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού με διακρίσεις στα πολεμικά πεδία, με δημοκρατικό ήθος και αγώνες και με καθοριστικό ρόλο στη μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής», αναφέρει η επαίσχυντη ανακοίνωση.



Βεβαίως πλήθος αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού αγωνίσθηκε με σθένος κατά της γερμανικής κατοχής, αλλά εκείνοι δεν τιμώνται από το αντεθνικό Καθεστώς διότι απλούστατα, αντιστάθηκαν εξίσου στην κομμουνιστική επιβουλή εις βάρος της Ελλάδος. Δεν υπάρχει γι’ αυτούς θέση στο κάδρο των κατασκευασμένων ειδώλων της μεταπολιτευτικής εξουσίας, διότι δεν πτοήθηκαν από την τρομοκρατία του ΕΑΜ και δεν προσκύνησαν τους πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης.

Εντούτοις όμως, διαλύεται και κάθε μαρξιστικό παραμύθι για την αντισυστημικότητα της Αριστεράς. Βαθύτατα διεφθαρμένη η τελευταία, φροντίζει ως πολιτική εξουσία πλέον, φανερά, να επιδεικνύει με θράσος το πραγματικό της προσωπείο: του απύθμενου αντεθνικού της μίσους και των συμπλεγμάτων που της καλλιέργησε η συντριβή που υπέστη από τον Εθνικό Στρατό το 1949.

Κατόπιν αυτών, δεν θα εκπλήξει κανέναν να αναφωνήσει προσεχώς ο «μεθυσμένος στην εξουσία» δεξιούλης Π. Καμμένος: «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς». Οι εξαπατηθέντες πατριώτες ψηφοφόροι να είναι καλά!

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasutath-asebeia-se-baros-twn-chiliadwn-nekrwn-tou-laou-kai-tou-ethnikou#When:15:34:00Z

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (2 Ιουνίου)
  • 1697: Σφαγή από τους Τούρκους του νεομάρτυρα Δημητρίου από την Φιλαδέλφεια.
  • 1820: Απαγχονισμός από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη του Αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνου από την Λέσβο.
  • 1823: Δύναμη επαναστατών Κρητών επιτίθεται εναντίον των Τούρκων στο στενό πέρασμα Κανδάνου-Χανίων.
  • 1825: Ναυμαχία μεταξύ ελληνικού και τουρκικού στόλου έξω από τον λιμένα της Σούδας και νίκη των Ελλήνων.
  • 1829: Τμήματα υπό τους Κριεζώτη, Δυοβουνιώτη, Ράγκο και Λάζο νικούν στην θέση Ανηφορίτη Θηβών 2.500 Τουρκαλβανούς.
  • 1943: Το Ελληνικό αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" και το βρετανικό αντιτορπιλικό "Τζέβρις" βυθίζουν κοντά στην Καλαβρία ιταλική νηοπομπή.
  • 1944: Οι Γερμανοί καίνε το Δοξάτο Δράμας και φονεύουν 233 Έλληνες.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved