Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Άλλο Αθήνα, άλλο Μόσχα! Ας προβληματιστεί η Άγκυρα…

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, 14:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Τόσα χρόνια τα εθνικά θέματα απαξιώνονταν από πολιτικάντηδες που έθεταν και θέτουν ως προτεραιότητα την κομματική τους ευημερία. Όσοι μάχονταν για αυτά τους «έτρωγε η μαρμάγκα»!

Να, όμως που ήρθε η ώρα και για τους πολιτικάντηδες να ασχοληθούν με αυτά, καθώς το θερμόμετρο ανεβαίνει σε Κύπρο και Αιγαίο και εφόσον πιάσει κόκκινο, τότε η ένταση θα επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο (θυμηθείτε εδώ).

Η παρουσία, μεταξύ των άλλων, ρωσικών εταιριών εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ είναι δυναμική και προβληματίζει έντονα την Άγκυρα. Καλά θα κάνουν οι γείτονες να σκεφτούν καλά τις κινήσεις τους, διότι απέναντί τους δεν έχουν την Αθήνα αλλά μια χώρα που δεν αστειεύεται καθόλου ούτε φημίζεται για την διπλωματική της διάθεση, όταν απειλούνται τα συμφέροντά της.

Για αυτό άλλωστε από το Κρεμλίνο έχουν ήδη συμβουλεύσει την Τουρκία σε όλους τους τόνους να κάνει πίσω. Στον αντίποδα οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης θα ήθελαν να αλωνίζουν «ειρηνικά», χωρίς αντίπαλο δέος δηλαδή, θέτοντας όλες τις περιοχές, αφού διαμελιστούν, υπό πλήρη οικονομικό αλλά και κοινωνικό έλεγχο.

Ένας εκ των εκπροσώπων τους, ο George Soros, αντιτίθεται στην συνεργασία της Ευρώπης με την Ρωσία -συνεργασία που προωθούν κυρίως γερμανικά συμφέροντα- και τάσσεται υπέρ ενός πολεμικού κλίματος μεταξύ ΕΕ-Μόσχας, κάτι που δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση τις ευρωπαϊκές χώρες, τόσο οικονομικά όσο και γεωστρατηγικά.

Πολεμικό κλίμα λοιπόν με την ελλαδική κοινή γνώμη είναι παντελώς απροετοίμαστη ή μάλλον καλύτερα υπνωτισμένη ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα, χαλαρά και θα γυρίσουμε μετά μαζικά στους φραπέδες. Τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι...
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved