ΜΜΕ Σκοπίων: "O Βενιζέλος γεννήθηκε ως Τούρκογλου"!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
To MME των Σκοπίων Ντνέβνικ σε δημοσίευμα του εξαπολύει επίθεση κατά του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει γεννηθεί με το επώνυμο Τούρκογλου που θα πει στα τουρκικά «γιος του Τούρκου», αλλά έχει αλλάξει το όνομά του, προκειμένου να προχωρήσει στην πολιτική του σταδιοδρομία.’

Σύμφωνα με αναφορά του ανταποκριτή  του σκοπιανού πρακτορείου από τις Βρυξέλλες, οι πληροφορίες αυτές γνωστοποιήθηκαν από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προς την έδρα τους και πρόσφατα  παρουσιάσθηκαν από την ‘Wikileaks’ που δημοσίευσε εκθέσεις των διπλωματικών γραφείων προς τις ΗΠΑ, από όλον τον κόσμο.

Ο αρθρογράφος, συνεχίζει η σλαβική εφημερίδα, της «Athens News» Μαρκ Δραγούμης είχε γράψει κάποτε, τον Φεβρουάριο του 1994, ως υπουργός Γενικής Γραμματείας και πληροφοριών, ότι ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έπεισε τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, να επιβάλει εμπάργκο στη χώρα, λόγω της ονομασίας της», επεσήμανε ο Δραγούμης, σύμφωνα με τον οποίο, το κίνητρο του Βενιζέλου για αυτή την ενέργεια ήταν «να κερδίσει ψήφους των εθνικιστών στην εκλογική περιφέρεια του τη Θεσσαλονίκη», σημειώνει το δημοσίευμα.
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1826: Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται στην Αράχωβα κατά των Τουρκαλβανών και επιτυγχάνει μεγάλη ιστορική νίκη.
  • 1828: Δύναμη 3.000 περίπου Ελλήνων υπό τον Κίτσο Τζαβέλα κατατροπώνει τους 4.500 Τούρκους του Καριοφίλ Μπέη στην περιοχή Καρπενησίου.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet