Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Τελικά την ΑΟΖ θα την χαράξουν οι ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ στο Αρχιπέλαγος Αιγαίου-Κύπρου;

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, 13:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Σημαντική η σημερινή ημέρα της εορτής των Αρχαγγέλων μπορεί και σημειολογική με μελλοντικές άμεσες προεκτάσεις.

«Με μια τριπλή χειραψία επισφραγίστηκε η τριμερής συνάντηση του Καΐρου με την ομώνυμη κοινή διακήρυξη, η οποία καλεί σε έναρξη διαπραγματεύσεων για οριοθέτηση των ΑΟΖ μεταξύ των χωρών που δεν το έχουν πράξει.

Καλεί την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, να τερματίσει όλες τις έρευνες και ενέργειες εντός της κυπριακής ΑΟΖ και να αποφύγει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

Γίνεται επίσης αναφορά για λύση που θα επανενώνει την Κύπρο, στη βάση των ψηφισμάτων των ΗΕ και του διεθνούς δικαίου. Η διακήρυξη περιλαμβάνατε επίσης αναφορές στο μεσανατολικό και στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και του ισλαμικού κράτους. Και οι τρείς ηγέτες έκαναν λόγο για ιστορική στιγμή και μια συνάντηση που τη χρωστούσαν στην ιστορία».

Ο πυροκροτητής όμως ΑΠΟ-ρυθμίστηκε και είναι έτοιμος ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ … και λέγεται Τουρκία του νέου Χαλιφάτου Ευρώπης –Ασίας.

Α.Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ερντογάν, υποσχέθηκε «να σύρει το Ισραήλ στο Συμβούλιο Ασφαλείας» και αφού χαρακτήρισε την ισραηλινή αντίδραση «βαρβαρική ενέργεια» τόνισε ότι το Ισραήλ εκμεταλλεύεται το γεγονός καθώς η διεθνής κοινότητα έχει στραμμένη την προσοχή της στην Συρία για να προβαίνει σε βιαιότητες κατά των μουσουλμάνων.

«Ελπίζω η ισραηλινή κυβέρνηση να επιλύσει το ζήτημα άμεσα και να αποδώσει το τέμενος αλ Ακσά, στους μουσουλμάνους, σύντομα. Διαφορετικά το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες» είπε απειλητικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Β. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Προύσα, που τώρα οι Τούρκοι την αποκαλούν Μπούρσα, ο Α.Νταβούτογλου, είπε τα εξής εξωφρενικά:

«Όπως στα χρόνια της κατοχής (σ.σ.: εννοεί την περίοδο που ο Ελληνικός Στρατός είχε απελευθερώσει τα εδάφη της Ιωνίας που κατοικούνταν από το τον 10ο αιώνα π.Χ. από Ελληνικούς πληθυσμούς) μπήκαν μέσα στο ταφικό μνημείο του Οσμάν Γκαζί στην Μπούρσα με τις μπότες τους, έτσι τώρα και αυτοί (Ισραηλινοί) προσπάθησαν να μπουν στο ιερό τέμενος Αλ Ακσά με τις μπότες τους. Όπως τότε οι δυνάμεις μας στην Μπούρσα τους εμπόδισαν(σ.σ.: τους Έλληνες) να μπουν μέσα, έτσι τώρα θα εμποδίσουν τις δυνάμεις κατοχής (το Ισραήλ) να μπουν μέσα, τόσο οι Παλαιστίνιοι όσο και όλοι οι μουσουλμάνοι θα σταθούν εμπόδιο σε αυτή την πράξη»!

ΦΕΤΟΣ οι ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ακουμπούν με τις φτερούγες τους γείτονες που φαίνονται να χάνουν τις υποκριτικές διπλωματικές ισορροπίες τους!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΑ και ΑΓΓΕΛΟΦΡΟΥΡΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved