Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του RT: Δείτε τι έκαναν οι Τούρκοι και οι Αμερικάνοι, με το που έφτασαν οι Ρωσικοί S-400 στη Συρία

29 Νοέ, 15:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400, έφτασαν στη Συρία την περασμένη Πέμπτη...

Τόσο οι αμερικανικές όσοι και οι τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν σταματήσει τις επιδρομές τους στο συριακό έδαφος από την «άφιξη» των ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 στην αεροπορική βάση Hmeymnin στη Συρία.

Ωστόσο πηγή τόνισε στο πρακτορείο Σπούτνικ την Παρασκευή ότι η παύση των αεροπορικών επιδρομών «δεν έχει να κάνει με την ανάπτυξη των S400» στη Συρία.

Τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400,  έφτασαν στη Συρία την περασμένη Πέμπτη, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας από τουρκικά F-16.

«Από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου, ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν 134 αεροπορικές επιθέσεις ενάντια σε 449 στόχους στις επαρχίες του Χαλεπίου, της Δαμασκού, της Ιντλίμπ, της Λαττάκειας, της Χάμας, της Χομς, της Ράκας και της Ντέιρ Εζόρ», δήλωσε ο Κονασένκοφ, σημειώνοντας πως όλα τα ρωσικά αεροσκάφη που διεξήγαγαν τις επιδρομές, επέστρεψαν ασφαλή στις βάσεις τους.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1373
    Οι Γενουάτες καταλαμβάνουν τη Λευκωσία.
  • 1897
    Συνθήκη ειρήνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, μετά από τον ατυχή πόλεμο του 1897.
  • 1950
    Το Σμήνος Μεταφορικών Αεροσκαφών του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας αναλαμβάνει τις πρώτες αποστολές μεταφοράς τραυματιών.

Φίλοι - Συνεργάτες