Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Τι αποκαλύπτει πρώην υψηλόβαθμος Αλβανός Στρατιωτικός για Ελλάδα-ISIS-UCK! Η προφητεία του Ενβέρ Χότζα, λίγο πριν πεθάνει,για την μετά κομμουνιστική Αλβανία!

16 Νοέ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Σε μια κουβέντα μου που είχα με ένα πρώην υψηλόβαθμο Αλβανό Στρατιωτικό επί εποχής Ενβέρ Χότζα, μου εκμυστηρεύτηκε μια συνομιλία που είχαν Ανώτατοι Αξιωματικοί μαζί του!

Λίγο πριν τον θάνατο του 1985, ο Ενβέρ Χότζα βαριά άρρωστος από καρδιακά προβλήματα, αισθανόταν ότι μαζί με το τέλος του αργά η γρήγορα θα έρχονταν και το τέλος του κομμουνισμού! Και αναρωτιέται για το μέλλον της Αλβανίας στην περίπτωση μια νέας μετά κομμουνιστικής εποχής!

Οταν ενας Αξιωματικος τολμησε και τον ρώτησε τι θα γινει στην Αλβανια στην περιπτωση πτωσης του κομμουνισμου, ο Ενβέρ Χοτζα του απαντησε νευρικα: Μα σοβαρα δεν γνωριζεις τι θα γινει; Εγω κρατησα την Αλβανια 40 χρονια κλειστη απο τον εξω Κοσμο γιατι; Για ένα καπρίτσιο μου;

Οχι... Όταν ανεβηκα στην εξουσια, η Αλβανια ηταν σαν μια οπλισμένη αγελη Λυκων, εγω καταφερα και τους αφοπλησα, και τους εκλεισα μεσα σε ενα μαντρι! Ξερεις τι θα γινει αν τους Ελευθερώσουν απο αυτο το μαντρι; Θα σφάξουν κοσμο!

Ρωτωντας τον πρωην υψηλοβαθμο Αλβανο Στρατιωτικο αν συμφωνει με τα λεγομενα Χοτζα, μου απαντησε, Ναι απολυτος! Το 1967 απαγόρευσε αυστηρά κάθε θρησκευτική δραστηριότητα και ανακήρυξε την Αλβανία ως το πρώτο επισήμως άθεο κράτος. Τζαμιά, εκκλησίες και μοναστήρια δημεύτηκαν!

Για σκεψου μια αλβανια βαθια θρησκευομενη στον Μουσουλμανισμο, με πανω απο το 70% του πληθυσμου! Αυτο τωρα προσπαθουν να κανουν στην Αλβανια Τουρκοι και Σαουδαραβες,χτίζοντας το ενα τζαμι μετα το αλλο στην Αλβανια!

Και το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν θυλακες του ISIS στην αλβανια,και το γνωριζουν αυτο η Ξενες Μυστικες Υπηρεσιες!

Η κουβεντα μας ηρθε στα μοιραια γεγονοτα του Παρισιου, ο πρωην υψηλοβαθμο Αλβανο Στρατιωτικο Γελασε, και μου ειπε, εγω σαν πρωην (Σιγκουρίμι)-αντιστοιχο της ΕΥΠ-ΚΥΠ)

Γνωριζω οτι τα οπλα της Τρομοκρατικης ενεργειας στο Παρισι,προερχονται απο την Αλβανια! Μα πως εισαι τοσο σιγουρος τον ρωτησα! Η Απαντηση του ηταν απολυτος πειστικη...

Η Αλβανια εχει γεμισει ολη την Ελλαδα με Καλάσνικοφ,το ιδιο εχει κανει και στην ευρωπη, αυτα τα οπλα προερχονται απο το ανοιγμα των στρατιωτικών αποθηκών της Αλβανιας με τα γεγονοτα του 1996-7 με τις λεγομενες πυραμιδες,δειτε εδω http://www.iospress.gr/megalo1997/megalo19970315.htm δεν ειναι τυχαιο οτι σε καθε Τρομοκρατικη ενεργεια, η δραστες οπλοφορουσαν με καλασνικοφ! Που τα Βρηκαν στην Ευρωπη! Οι Ευρωπη πλημμύρισε απο το εμπόριο Καλασνικοφ που εκαναν τα πρωην στελεχη του UCK!

Η κουβέντα μας ηρθε στις Ελληνοαλβανικες σχέσεις, και του ειπα γιατι πανε απο το κακο στο χειροτερο! Και μου απαντησε....Γιατι ετσι θελουν ξενες δυναμης! Η Αλβανια δεν κανει ποτε τιποτα, αν δεν ξερει οτι εχει την καλυψη απο πισω μια ξενης δυναμης! Η Ελλαδα ειναι πολυ δυνατη Στρατιωτικα και το γνωριζουν! Αλλα τωρα με την οικονομικη κριση θα την τσακισουν,

θα εξοντώσουν οικονομικα και υλικα πρωτα των Ελληνικο Στρατο, να μην εχει ουτε καυσιμα να βαλη, και μετα θα αρχισουν και τα παρατραγουδα απο την Αλβανια, περι Τσαμουριας,αμφισβητήσει συνορων κτλ! Για μια στιγμη η Αλβανια και τα ξενα κεντρα αποσταθεροποιησης της Ελλαδας φοβηθηκαν, οταν ο Τσιπρας εκανε ανοιγμα στην Ρωσια-Πουτιν,

Αλλα τελικα ηταν δικοστους;

Ολα αυτα με εκαναν για μια στιγμη να σκεφτω τα λογια του υποψήφιου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντοναλντ Ντραμ οτι <<Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν δικτάτορες όπως ο Σαντάμ Χουσέιν και ο Μουάμαρ Καντάφι βρίσκονταν ακόμη στην εξουσία! Το Ιράκ και η Λιβύη θα ήταν λιγότερο διαιρεμένες και θα συνέβαλαν στη προώθηση μεγαλύτερης σταθερότητας στη Μέση Ανατολή αν οι δύο δικτάτορες - Χουσέιν και Καντάφι αντίστοιχα - δεν είχαν εκδιωχθεί δια της βίας από την εξουσία.

Εννοώ, κοιτάξτε τη Λιβύη, κοιτάξτε το Ιράκ. Το Ιράκ δεν είχε τρομοκράτες. Εκείνος ο Χουσέιν σκότωνε άμεσα τους τρομοκράτες και σήμερα μοιάζει με το Χάρβαρντ της τρομοκρατίας. Αν δείτε το Ιράκ πριν από χρόνια, δεν λέω ότι ήταν καλός τύπος, φρικτός ήταν, αλλά η χώρα ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με σήμερα. Σήμερα το Ιράκ είναι ένα πεδίο εκπαίδευσης τρομοκρατών. ο Τραμπ είπε ότι οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξακολουθούν να διαπράττονται στη Λιβύη και στο Ιράκ, υποστηρίζοντας ότι «είναι πολύ χειρότερα από τότε, υπό τον Σαντάμ Χουσέιν ή τον Καντάφι», είπε.

Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω! Γιατι η Ελευθερια ειναι οτι πιο πολυτιμο, αλλωστε γιαυτο πολυ Λαοι οπως η Ελλαδα πολέμησαν! Για την Ελευθερια!

Τωρα με τα τρομοκρατικα γεγονοτα θα προσπαθήσουν να μας την στερήσουν, με προσπαθεια εκφοβισμου μας,για να μας ελεγχουν! Δεν μπορω να διανοηθω νεα Νταχαου και Αουσβιτς για τους μεταναστες,γιατι μπορει να ειναι Τρομοκρατες! Ερχομαστε στην λογικη του χιτλερ!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1453
    Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1821
    Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας. Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
  • 1829
    Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
  • 1878
    Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
  • 1914
    Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
  • 1922
    Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
  • 1941
    Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα. Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Φίλοι - Συνεργάτες