Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Τι θα λέγατε αν βλέπατε την αληθινή εικόνα των Εβραίων;;;

20 Ιαν, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Μικρά αποστάματα απο αυτά που έχουν πει οι Εβραίοι κατά καιρούς που δείχνουν πολλά!

"Λοιπόν, αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε έξυπνοι - είμαστε ισχυροί, και την κατάλληλη στιγμή θα ανακατεύουμε τις γυναίκες σας με μαύρους και σε 50 χρόνια όλοι θα είναι ανάμεικτοι. Οι αράπηδες αγαπούν να γ@... τις λευκές γυναίκες σας, και θα τους ενθαρρύνουμε σε αυτό, επιτρέποντάς τους να μπουν στον χώρο σας! προς όφελός μας. "- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας σε συνέντευξή του το 1976!!! (αφου έβαλαν δικούς τους σε όλες τις χώρες άνοιξαν τα σύνορα να μπουν οι κατώτεροι απο Αφρική κτλ, ισότητα σου λέει μετα!ίσα δικαιώματα! με άτομα κατώτερα που κουβαλούν Ευρώπη, και το ξέρουν αυτό οι Εβραίοι με τα λεγόμενα τους!οπως και τους κουβαλούν Ευρώπη.

Είσαι ρατσιστής !!!εγώ οι αυτοί? κατι ξέρουν!(βλέπε τα ζώα isis πχ ούτε και αυτοί ξέρουν γιατι πολεμούν!) οπως και δεν έφτιαξαν τίποτα,(τα αρχαία ήταν εκεί πριν απο αυτούς πυραμίδες κτλ) ούτε έβγαλαν εναν επιστήμονα τόσα χρονιά! για να μην πω για τις "ταινίες" που φτιάχνουν με μαύρους και λεύκες,με ενέσεις για μέγεθος! για να επικρατήσει η γνωστή άποψη!)

"Ο τελικός στόχος είναι ο συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου, ... στην ανάμειξη των φυλών, από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες. με στόχο μιας καφέ φυλή στην Ευρώπη.Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με κατά μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης των 90, πολύ ανόητο να κατανοήσει, αλλά αρκετά έξυπνο για να λειτουργήσει. "- Thomas PM Barnett

Μπορώ να ανακοινώσω με βεβαιότητα ότι η τελευταία γενιά των λευκών παιδιών που γεννιέται είναι τώρα .Οι Επιτροπές Ελέγχου μας θα απαγορεύουν στους λευκούς να ζευγαρώσουν με τους λευκούς. Έτσι, η λευκή φυλή θα εξαφανιστεί, γιατί η ανάμειξη με μαύρους σημάνει το τέλος των λευκών ανθρώπων, και του πιο επικίνδυνου εχθρού μας, θα μείνουν μόνο οι αναμνήσεις.Η ανώτερη νοημοσύνη μας θα μας επιτρέψει να έχουμε με ευκολία την εξουσία σε ένα κόσμο νέγρων.- Ραβίνος Emanuel Rabbinovich, 1952 (του πιο επικίνδυνου εχθρού μας??? δλδ ο εχθρός των Εβραίων ειναι οι λευκοί!)σημερα! δικηγόρος, εβραϊκής καταγωγής, ανήκει στο κόμμα ‘Αριστερά’ (Die Linke),Είναι καλό που οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στην χώρα τους

"Κατά τη διάρκεια της κατοχής της Γερμανίας να γίνει μετανάστευση, θα πρέπει να προωθηθούν ειδικά οι μαύροι άνδρες του Τρίτου Κόσμου στα γερμανικά κρατίδια." - Αυτό γράφτηκε το 1943, απο τον Εβραίο καθηγητή του Χάρβαρντ Ernest Hooton (!) -"... Οι μόνοι κάλοι Γερμανοί είναι οι νεκροί Γερμανοί!!! κάντε μια βροχή από βόμβες σε Γερμανία τώρα. " - 1942, ο Εβραίος Vansittart,αποτέλεσμα? Το αληθινό ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών ! "Είμαστε σε πόλεμο με τον Χίτλερ από την πρώτη ημέρα της εξουσίας του". - Μάιος 8/1940

"... Τα Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας, το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. " - Ιανουάριος 1934, σιωνιστής ηγέτης, Βλαντιμίρ Jabotinsky- "...Ο Χίτλερ πράγματι δεν θέλει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστεί να το κάνει, αν δεν είναι αυτό το έτος ή το επόμενο, θα ειναι αργότερα. " - Ο Εβραίος Έμιλ Λούντβιχ 1934 -"... Ο πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι να πούμε την αλήθεια! απλά είμαστε τα "καλούπια της γνώμης" που σημαίνει "οι χειριστές της κοινής γνώμης!" "...Κάθε Πολίτης ενός έθνους (του Ισραήλ; όχι μόνο θα δούμε πιο κάτω γιατι!) ειναι σε πόλεμο με τη Γερμανία" - 5 Σεπτεμβρίου 1939, από τον Chaim Weizmann στην εφημερίδα "Το εβραϊκό Χρονικό" επαναλήφθηκε -.

"... Το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι ο διεθνής κομμουνισμός!", Νέα Υόρκη 1937 -"... Κάποιοι το αποκαλούν το μαρξισμό μπολσεβικισμό, μπορούν να το πουν και Ιουδαϊσμό." - Ραβίνος Steven Wise στις 5 Μαΐου 1935 -"....Οι Χριστιανοί τραγουδούν συνεχώς για το αίμα. Ας τους δώσουμε αρκετό από αυτό. Θα πνιγούν στο αίμα τους. Ονειρεύομαι αυτή την μέρα, μέχρι που και ο τελευταίος ιερέας σκοτωθεί με τα έντερα του άλλου ". - Ο Εβραίος Gus Hall, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αμερικής, 1920 - "Οι περισσότεροι Εβραίοι αν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν, ο Θεός μας είναι ο Εωσφόρος"- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας
Στο παρακάτω βίντεο ένας ιερέας αν και μαύρος ξύπνησε,άσχετος με όλο το θέμα,άρα δεν έχει κανένα όφελος οπως έχουν κάποιοι που σας "ενημερώνουν!" και βάζουν κάθε μηνά κατά του Χίτλερ τα γνωστά ψέμματα!. Ήταν σύμβολο του Δία, σχετίζεται μεταξύ άλλων με το ρου της ζωής, τον χρόνο, τη σπορά, την παθητική προστασία, την καλοτυχία, την επιτυχία, την ευημερία κοκ,που ίσως το έδωσαν οι αρχαίοι Έλληνες στους Αιγυπτίους και στην Ινδία κάποτε.



Αυτά τα λίγα γιατι υπάρχουν και αλλα πολλά!!!! πάντως αρκούν για να βγάλουν συμπεράσματα όσοι "καθαροί" έχουν μεινει, βεβαία υπάρχουν αναφορες μόνο για την Γερμανία του "κακού" Χίτλερ οπως έχουν διδάξει την μάζα, οπως και έχουμε αποδείξει πόσο λάθος ξέρει την ιστορία μόνο εμείς στην Ελλάδα που τελικά και αυτός επαληθεύτηκε Χίτλερ :"Ήμουν η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης".

Το γιατι δεν υπάρχουν αναφορες για την Ελλάδα απο τους άγιους Εβραίους!!! ειναι κατανοητό μόνο σε όσους γνήσιους Έλληνες έχουν απομείνει .....Μικρή βοήθεια, τουρκοκρατία ανάμειξη με Μογγόλους - και σφαγές κομμουνιστών σε μη κομμουνιστές 1943-1950 (Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα-απο τους ίδιους τους κομμουνιστές !!!)που φυσικά δεν μιλάει κάνεις απο τους απογόνους αυτών τον κομμουνιστών που ειναι πίσω απο κάθε γνωστή σελίδα,οπως ιστορικοί δάσκαλοι κτλ κτλ, μόνο για "κακούς" ξέρουν να λένε ναζι που ήθελαν να καταστρέψουν την Ελλάδα! και όχι να την σώσουν απο την εβραϊκή λαίλαπα, τους Άγγλους!και τους κομμουνιστές τουρκοσπορους! αυτοί που λένε τα γνωστά κάτω οι ναζι κτλ, και το παίζουν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.

Το χειρότερο; η εξέλιξη το κομμουνισμού ειναι τα αριστερα κόμματα! ως εκ τούτου όλοι οι αριστεροί ειναι τα σκυλια των Εβραίων οπως φαίνεται καθαρά απο τα αριστερα κόμματα όλης της Ευρώπης! που κανουν οτι λένε οι Εβραίοι!!!!(αυτό που ξέρουν οι Εβραίοι που δεν ξέρουν οι σκύλοι τους, και ξέρω και εγώ, ειναι οτι ένας μολυσμένος λαός δεν θα ξυπνήσει πότε μέχρι να αφανιστεί! ο εχθρός εκ των εσω ειναι ο καλύτερος! εξάλλου είμαι η μονή σελίδα στην Ελλάδα που έχει πει την απατη περί κακών ναζι με αποδείξεις(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ), και ο τελευταίος καθαρός λαός ήταν οι ναζι του Χίτλερ!70 χρονιά της νίκης των ΕΒΡΑΙΩΝ Waffen ☠ SS Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !κατι τέτοια ακούν τα μογγολια δηθεν Έλληνες και αποκαλύπτονται! :-) αποδείξεις για το πόσο λάθος του έμαθαν την ιστορία, υπάρχουν εκτός και δεν θέλει να τις δει κάποιος.

(αποδείξεις λινκ με κόκκινα γράμματα!γιατι εδώ δεν τα βγάζουμε απο το μυαλό μας οτι γράφουμε!ούτε με ιδεολογικές ηλιθιότητες η αλλιώς πως ελέγχεις κοπάδι ανθρώπων, να λένε και να πιστεύουν όλοι τα ίδια! ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ!) ποιοι ειναι υπέρ όλων το παραπάνω;οι κομμουνιστές! σωστά αλλιώς είσαι ναζι φασίστας!οι Εβραίοι μια φορά την πάτησαν κάποτε πριν 100 χρονιά, και έμαθαν!δεν κανουν οι ίδιοι την δουλειά πια,το θέμα έχει και άλλες προεκτάσεις που δεν θα πω!)


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1480
    Η Βενετία συμμαχεί με τους Τούρκους και επικηρύσσει τον αρχηγό των Μανιατών Κροκόδειλο Κλαδά.
  • 1822
    Τουρκικές δυνάμεις επιτίθενται κατά Κρητών επαναστατών στη θέση Ακόνια Ρεθύμνου.
  • 1897
    Οι Τούρκοι αρχίζουν σφαγές και πυρπολήσεις χωριών στα Χανιά.
  • 1916
    Αγγλογαλλικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.
  • 1956
    Όλοι οι μαθητές της Κύπρου απέχουν από τα μαθήματά τους υπέρ της Ενώσεως με την μητέρα Ελλάδα.

Φίλοι - Συνεργάτες