Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Το δημοψήφισμα προωθεί 3 δολοφονικά σχέδια του εβραιοσιωνισμού για την Ελλάδα!!!

4 Ιούλ, 16:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, είναι ένα οργανωμένο σχέδιο του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ κατά της Ελλάδος και είναι σε συνέχεια του σχεδίου που έριξε την χώρα στα δίχτυα του ΔΝΤ. Βέβαια το έχουν πει τόσες και τόσες φορές, πως το σχέδιο ήταν να κάνουν την Ελλάδα Αργεντινή, που μετά από τέτοια πλύση εγκεφάλου, εσείς σήμερα απλά το έχετε αποδεχθεί.

Καταλάβατε τώρα τι ρόλο παίζει η προπαγάνδα των ΜΜΕ; Περιμένετε όμως γιατί τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Οι τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα, μας έφεραν πολλές πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πρώτη φορά εξελέγη “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” Κυβένηση. Πρώτη φορά δεν ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ η Κυβέρνηση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Και πρώτη φορά, βρίσκονται στην Κυβέρνηση και Κυβερνάνε την Ελλάδα, δεκατέσσερα ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ άτομα, που ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ.

Αυτό το ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, μήπως και ξεφύγετε λίγο από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και καταλάβετε τα δολοφονικά σχέδια που ετοιμάζουν για την πατρίδα μας και για τον λαό μας.

Τα σχέδια του Εβραιοσιωνισμού για την Ελλάδα δεν αλλάζουν και προωθούνται με οποιαδήποτε Κυβέρνηση. Απλά η κάθε κυβέρνηση, τα πηγαίνει μέχρι το σημείο που μπορεί, και μετά αναλαμβάνει να τα προχωρήσει η επόμενη. Σκοπός είναι να κοροϊδεύουν συνεχώς τους Έλληνες, για να μην μην αντιδράσουν. Γι’ αυτό θα έχετε παρατηρήσει, πως όλοι από την αντιπολίτευση ξέρουν τι πρέπει να γίνει, αλλά όταν γίνονται κυβέρνηση, τότε το καλό το γνωρίζει πάλι η αντιπολίτευση.

Όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, έγραψα πως έρχεται με πολύ συγκεκριμένο σχέδιο, για να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων. Οι προηγούμενοι οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, αλλά επειδή όλα τα μέτρα που έπαιρναν, τα έπαιρναν υποτίθεται για να ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ, δεν μπορούσαν να μας χρεοκοπήσουν. Γι’ αυτό πήραν την σκυτάλη οι επόμενοι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ για να χρεοκοπήσουν την χώρα και να την κάνουν Αργεντινή όπως ήταν το σχέδιο του Σιωνισμού, όταν μας έριξαν με τον Γιωργάκη στα δίχτυα του ΔΝΤ.

Και για να καταλάβετε τι πάει να πει προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου, τώρα που θα φέρουν την χρεοκοπία στην χώρα, αυτό θα το κάνουν να φανεί ΩΣ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ” του λαού. Αυτή είναι η προπαγάνδα.

Αφού λοιπόν κορόιδεψαν, έκλεψαν, εξαπάτησαν και εξαθλίωσαν πέντε χρόνια, έναν ολόκληρο Ελληνικό λαό, έρχονται τώρα να ολοκληρώσουν το σχέδιο και να τον χρεοκοπήσουν, με την συγκατάθεσή του. Μόνο και μόνο για να μην πάρουν πάνω τους την χρεοκοπία.

Γιατί αυτό το νόημα έχει το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Να αποφασίσει ο λαός, για τις προδοσίες που έκαναν όλοι αυτοί. Και αφού τον οδήγησαν με την απειλή μαχαιριών και ξυραφιών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στο χείλος του γκρεμού, τώρα τον ΡΩΤΟΥΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ», με ποιο τρόπο θέλει να πεθάνει.

Αν θέλει να πεθάνει αργά και βασανιστικά και να γυρίσει στους βασανιστές με τα “μαχαίρια και τα ξυράφια”, απαντάει ΝΑΙ. Αν θέλει να πεθάνει ακαριαία και να πέσει στον γκρεμό, απαντάει ΟΧΙ.

Ότι και να συμβεί όμως, δεν θα φταίνε ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που έφεραν την χώρα εδώ, αλλά θα είναι υπεύθυνος ο λαός, που αποφάσισε “ελεύθερα” και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Έτσι έχουν τα πράγματα με το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που “θυμήθηκαν” να κάνουν μετά απο 41 χρόνια, για να τελειώσουν “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” την Ελλάδα. Αυτό είναι και το πρώτο δολοφονικό σχέδιο του Εβραιοσιωνισμού κατά της Ελλάδος. Και αυτό που δεν λέει κανένας Τσίπρας και κανένας “παπαγάλος”, είναι πως ότι και να ψηφίσουμε, είναι αυτό που πρέπει για τα σχέδια των Σιωνιστών.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, γιατί το δημοψήφισμα, ότι αποτέλεσμα και να βγάλει, θα είναι άσχημο για την χώρα. Και το χειρότερο βέβαια θα είναι, να κατηγορούν μετά οι χαμένοι τους νικητές, για την καταστροφή που θα έρθει. Σας λέω το δημοψήφισμα είναι παγίδα, και ότι και να ψηφίσουμε, έρχεται και η 18η του Ιούλη.

ΤΕΧΝΙΤΟ ΚΛΙΜΑ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΧΑΣΜΟΥ

Η δημιουργία λοιπόν ενός φαινομενικού κλίματος ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, είναι και το δεύτερο δολοφονικό σχέδιο, που προωθούν στην Ελλάδα με την βοήθεια της προπαγάνδας των ΜΜΕ. Θέλει να δώσουμε πολύ προσοχή , γιατί με αυτόν τον τρόπο, εξουδετερώνουν τους εχθρούς τους οι Εβραίοι. Δημιουργούν με προπαγανδιστές αλλά και με προβοκάτορες, ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μην πέσετε σε παγίδες ΔΙΧΑΣΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες. Όλοι τους εδώ και πέντε χρόνια, προωθούν τα σχέδια του Σιωνισμού για την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αν δεν ήταν προδότες, δεν θα δημιουργούσαν τέτοιο κλίμα τεχνητής ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ και ψευτο- ΔΙΧΑΣΜΟΥ. Θα έβγαινε ο Πρωθυπουργός να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ αυτά τα σενάρια. Αλλά αυτοί συνεχώς ρίχνουν “λάδι στη φωτιά”. Θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια μεταξύ Ελλήνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ γιατί τα πράγματα είναι πολύ ΕΠΙΚΙΔΥΝΑ και το σχέδιο τους βρίσκεται στο τέλος του. Η χρεοκοπία με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι σχεδιασμένη για τις 18 Ιουλίου. Και αν συμβεί οτιδήποτε με προβοκάτορες, να ξέρετε πως αυτά δεν αφορούν τους Έλληνες. Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ των ίδιων προδοτών. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Το τρίτο δολοφονικό σχέδιο κατά των Ελλήνων, είναι η προσπάθεια χορήγησης της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έκλεισαν οι τράπεζες. Να στεγνώσουν σταδιακά την αγορά από μετρητά, για να εξαναγκάσουν τους Έλληνες να πάρουν την νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους, και στην αγορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ. Αν οι Τράπεζες ανοίξουν κανονικά, – ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ – αλλά αν ανοίξουν κανονικά, πάρτε τα χρήματα σας, γιατί αν ξανακλείσουν, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ με το καθεστώς που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Αν και κάποιοι γνώστες μου είπαν πως δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι τράπεζες μέχρι την επίσημη χρεοκοπία, που την προγραμματίζουν για τις 18 Ιουλίου. Γιατί ανεπισήμως κατά το CNN είμαστε σε χρεοκοπία από την 1η Ιουλίου.

Aυτά που πρέπει να συγκρατήσετε είναι πως το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι μία παγίδα προς τον λαό, για να δώσει άλλοθι στους δολοφόνους της Ελλάδος. Το δεύτερο που πρέπει να συγκρατήσετε και να προσέξετε ιδιαίτερα, είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν στην δημιουργία κλίματος ΤΕΧΝΙΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ και το τρίτο, είναι ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ του στεγνώματος της αγοράς από μετρητά, με τον οποίο θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν στους Έλληνες την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Να μην σας κοροϊδεύει κανένας. Όλα στην Ελλάδα γίνονται βάσει σχεδίου και είναι σε συνέχεια του σχεδιασμού που έριξε την χώρα στα δίχτυα του ΔΝΤ. Ο στόχος είναι η Ελλάδα και δεν τους ενδιαφέρει, τίποτα άλλο. Διαφορετικά προκειμένου να ζημιωθούν τα τρισεκατομμύρια που χάνονται καθημερινά στον κόσμο, ή μπροστά στον κίνδυνο της διάλυσης της Ευρωζώνης, ήταν πιο απλό και εύκολο γι’ αυτούς να μηδενίσουν το Ελληνικό χρέος, αφού έτσι και αλλιώς είναι παράνομο, καταχρηστικό, ειδεχθές , απεχθές, κλπ. κλπ.

Αλλά κάτι τέτοιο ούτε να το σκεφτούν. Βλέπετε ο στόχος είναι η Ελλάδα και μπροστά στην καταστροφή της Ελλάδος, δεν τους ενδιαφέρει ούτε η Ευρωζώνη.

Εμείς να μείνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μην πιστεύετε και μην περιμένετε τίποτα από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα και παραμένουν αμετανόητοι, προσπαθώντας ακόμα να διχάζουν τους Έλληνες.

Και να θυμάστε πως και οι νέοι προδότες των Σ-ΑΝΕΛ πηγαίνουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία, ενώ ισχύουν ακόμα οι καταχρηστικοί όροι των μνημονίων που δένουν την Ελλάδα στο Αγγλικό δίκαιο.

Πέντε μήνες πέρασαν και δεν ψήφισαν ένα νόμο οι παλιοπροδότες για να ακυρώσουν αυτούς τους καταχρηστικούς όρους. Αλλά είναι αυτό που είπαμε. Από την αντιπολίτευση μόνο βλέπουν τα λάθη. Όταν όμως κυβερνούν, κάνουν υπακοή στον Σιωνισμό.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18 ΤΟΥ “ΑΛΩΝΙΑΡΗ”

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1566
  Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
 • 1821
  Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
 • 1822
  Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
 • 1897
  Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
 • 1941
  Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
 • 1944
  Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
 • 1956
  Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Φίλοι - Συνεργάτες