Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Μυστηριώδη στελέχη E. coli εμφανίζονται από το πουθενά, η ομοσπονδιακή έρευνα αποκαλύπτει δολιοφθορά στα εστιατόρια της αλυσίδας Chipotle...

27 Φεβ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Πολλοί στην οργάνωση Ασφαλή Μετακίνηση των Τροφίμων, από καιρό πίστευαν ότι η Chipotle υπήρξε θύμα δολιοφθοράς, εταιρικού σαμποτάζ. Τα κρούσματα του βακτηρίου E. coli (Escherichia coli )σε διαφορετικές τοποθεσίες, αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη δυσπιστία και αμφιβολία δεδομένου του εξαιρετικού ρεκόρ ασφάλειας των τροφίμων της συγκεκριμένη αλυσίδας η οποία λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια.

Πριν από την μεγάλη δημοσιότητα, που είχε η ανακοίνωση της Chipotle το 2015 να επιλέξει να μην χρησιμοποιεί και σταδιακά να καταργήσει τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα ΓΤΟ, στην αλυσίδα των εστιατορίων της, δεν υπήρξε καμία έκθεση επιμόλυνσης με βακτήρια E. coli. Μετά την ανακοίνωση, εμφανίστηκαν και αναφέρθηκαν πάνω από 100 περιπτώσεις σε πολλές περιοχές.

Κάτι σαν τα

Ισπανικά αγγούρια καί γερμανικὲς πατάτες

Μια ομοσπονδιακή έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση των σοβαρών ισχυρισμών ότι η Chipotle υπήρξε πράγματι θύμα κακόβουλου εταιρικού σαμποτάζ. Το άρθρο που ακολουθεί αποκαλύπτει τις βασικές λεπτομέρειες που έχουν αποκαλυφθεί σε αυτό το εκρηκτικό σκάνδαλο.

Από τον Bart Sibrel

Την Δευτέρα 8 Φλεβάρη 2016, δύο χιλιάδες εστιατόρια της αλυσίδας Chipotle έκλεισαν τις πόρτες τους για για τους πελάτες, προκειμένου να διεξάγουν ειδικές συνεδριάσεις των εργαζομένων σχετικά με την περσινή έξαρση του E. coli, ένα βακτήριο που συχνά συνδέεται με τροφική δηλητηρίαση.

Μπορείτε να θυμηθείτε ότι πέρυσι η αλυσίδα εστιατορίων της Chipotle ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει σταδιακά τη χρήση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, γνωστών επίσης ως «Γ.Τ.Τ.».

Λίγο αργότερα, και αρκετά μυστηριωδώς, μια επιδημία από E. coli αναφέρθηκε, σε δεκατέσσερες πολιτείες, από την Ουάσιγκτον έως την Πενσυλβανία, και μόνο σε εστιατόρια της Chipotle.

Σύμφωνα με το «Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» (C.D.C.), οι πιθανότητες εμφάνισης μιας επιδημίας της νόσου E. coli που να διασχίζει μια ενιαία γραμμή από πολιτεία σε πολιτεία ( και να εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένα εστιατόρια), είναι μόνο τρία τοις εκατό, καθώς τα εστιατόρια αγοράζουν γενικά τα προϊόντα και το κρέας τους από κοντινές περιοχές, στην περιφέρειά τους, για να είναι φρέσκα.

Η πιθανότητα εμφάνισης της νόσου E. coli που διασχίζει δεκατέσσερες πολιτείες από ακτή σε ακτή, είναι πιθανώς ένα μικρό κλάσμα της τάξης του ένα τοις εκατό.

Επιπλέον, πολλές αλυσίδες εστιατορίων χρησιμοποιούν προϊόντα και κρέας από τις ίδιες πηγές, οπότε η πιθανότητα μια τέτοια πανεθνική επιδημία E. coli να επηρεάσει μόνο ένα εστιατόριο και όχι οποιαδήποτε άλλη αλυσίδα,γίνεται μάλλον ένα κλάσμα του κλάσματος του ενός τοις εκατό.

Μετά από έξι μήνες διεξοδικής έρευνας από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), το CDC, τις δεκατέσσερις κρατικές και τοπικές υπηρεσίες υγείας, καθώς και επιστήμονες οι οποίοι προσλήφθηκαν από την ίδια την Chipotle, εντελώς ανεξάρτητα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει μια ενιαία ανιχνεύσιμη πηγή επιμόλυνσης απο Ε coli σε οποιοδήποτε εστιατόριο της Chipotle, σε οποιοδήποτε συστατικό τροφίμων και σε κανένα προπαρασκευαστικό κομμάτι του εξοπλισμού της. Κυριολεκτικά χιλιάδες μεμονωμένες δοκιμές διεξήχθησαν σε όλα τα τρόφιμα, σε όλες τις επιφάνειες της κουζίνας, καθώς και σε όλες τις συσκευές στην "ύποπτη" αλυσίδα της Chipotles, και δεν βρέθηκε κανένα απολύτως ίχνος απο E. coli σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή συστατικό τροφίμων.

Το C.D.C.δεν μπόρεσε να εντοπίσει την πηγή τροφικής δηλητηρίασης κανενός εστιατορίου, μετά από χιλιάδες δοκιμές και ένα εξάμηνο προσπαθειών, σημειωτέον ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ πριν στην ιστορία της οργάνωσης.

Οι υπάλληλοι ως εργαζόμενοι της Chipotle απολαμβάνουν δωρεάν γεύματα μετά την βάρδια τους και είναι επίσης αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι κανένας υπάλληλος δεν αρρώστησε ποτέ παρά μόνο οι πελάτες.

Επιπλέον, με την έλευση της ακριβούς D.N.A. εξέτασης, υπήρχαν δύο, ειδικά διαφορετικά, στελέχη του E. coli που ανακαλύφθηκαν, όταν θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένα, αν και τα δύο «συμπτωματικά» εμφανίστηκαν ταυτόχρονα σε διαφορετικές τοποθεσίες, ο ένας τύπος σε έντεκα πολιτείες, και ο άλλος τύπος στις άλλες τρεις πολιτείες, όπου ο τελευταίος τύπος είναι ένα πολύ σπάνιο στέλεχος του E. coli, που συνήθως βρίσκεται μόνο σε εργαστήρια έρευνας τροφίμων.

Υπήρχε επίσης μια ακόμη «σύμπτωση».Το C.D.C., γνωρίζοντας δια μέσου των εσωτερικών διυπηρεσιακών υπομνημάτων και των πρώην υπαλλήλων, ως υποτακτικός και υπηρέτης των συμφερόντων και της προπαγάνδας της βιομηχανίας τροφίμων των Γ.Τ.Τ., «απλά έτυχε» να στείλει ομοσπονδιακούς υπαλλήλους σε μια «τυχαία» επίσκεψη στο τοπικό εργαστήριο του Υπουργείου Υγείας του Σιάτλ, την ίδια στιγμή, όπου στο εργαστήριο αναλύανε το στέλεχος του βακτηρίου E. coli που βρέθηκε στο Chipotle και ανέφεραν αμέσως το περιστατικό σε εθνικό επίπεδο, έστω και αν αυτό αντίκειται, δεν συμβαίνει, στην τυποποιημένη διαδικασία λειτουργίας του, η οποία ξαφνικά άλλαξε στην περίπτωση της Chipotle.Συνήθως οι ανακοινώσεις τέτοιων περιστατικών και πληροφοριών για επιδημίες, κρατούνται μυστικές έως ότου διεξαχθεί η έρευνα σε βάθος έρευνα.

Τι σημαίνει όλο αυτό;

Τα κέρδη της βιομηχανίας Γ.Τ.Τ. τροφίμων εκτιμάται ότι είναι είκοσι δισεκατομμυρία δολαρία ετησίως.

Καθώς οι ΓΤΟ απαγορεύονται σε πολλές χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης, σε προηγμένες χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ρωσία, θα πρέπει να αναρωτηθούμε, «Τι γνωρίζουν οι επιστήμονες και οι γιατροί τους, και τα απαγορεύουν που εμείς δεν ξέρουμε;», ή ίσως ακόμη καλύτερα, «Η Ρωσία, η Γερμανία και η Γαλλία ενδιαφέρονται περισσότερο για την υγεία των πολιτών τους από ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών;» γιατί προφανώς οι απαγορεύσεις έχουν εφαρμοστεί μόνο λόγω της κακής επιπτώσης στην υγεία από την κατανάλωση αυτών των γενετικά τροποποιημένων «Φρανκενστάιν», όπως είναι το παρατσούκλι του

Bt-τοξίνηπου βρίσκεται στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ: ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝTO

Λαμβάνοντας το D.N.A. από ένα χοίρο και ένα χέλι, δύο τρόφιμα, δύο οργανισμούς, τους οποίους οι θεολόγοι αποκαλούν «βρώμικα» διότι οι χοίροι τρώνε κοπριά (πηγή E. coli) και τα χέλια τρώνε πτώματα έως και ένα μήνα παλαιά (πηγή E. Coli), και στη συνέχεια βάζοντας τα μολυσμένα D.N.A. αυτών των ζώων σε «καθαρό» κρέας όπως ο σολομός και άλλα υγιή φρούτα και λαχανικά για να τα «βελτιώσουν» δήθεν, μετά από αιώνες που βρίσκονται στην φύση, θεωρείται πολύ περίεργο τουλάχιστον από οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει για την αλήθεια σχετικά με το ποια τρόφιμα και ποιες τροφές είναι υγιεινές για να τις καταναλώνει.

Όπως και με τα τσιγάρα στο παρελθόν, υπήρχαν πεινασμένοι «γιατροί» και «επιστήμονες» που ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν μεγάλα χρηματικά ποσά από τη βιομηχανία καπνού για να ισχυριστούν ότι τα τσιγάρα δεν ήταν μόνο «απολύτως ασφαλή», αλλά ότι στην πραγματικότητα «βελτιώνουν την αναπνευστική σας την υγεία «!

Σημείωση με τα τσιγάρα δεν ήταν ακριβώς έτσι, αλλά είναι άλλη ιστορία.

Το ίδιο ισχύει και σήμερα με τα Γ.Τ.Τ. τρόφιμα στην Αμερική, τα οποία είναι αυστηρά απαγορευμένα σε άλλες χώρες για τις αρνητικές συνέπειες στην υγεία τους.

Η Chipotle είναι μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αλυσίδες εστιατορίων στον κόσμο, καθιστώντας τους επενδυτές των μετοχών της πολύ πλούσιους, ενώ σε όλο το διάστημα λειτουργίας της εφαρμόζει μια μοναδική ηθική, και ως εκ τούτου μια σπάνια, προσέγγιση στη βιομηχανία του «fast food».

Με τον τρόπο αυτό, η Chipotle δεν είναι απλά μια νέα εταιρεία, είναι μια σπάνια εταιρεία αουτσάιντερ. Αν και οι δεκάδες χιλιάδες άλλες κερδοφόρες αλυσίδες εστιατορίων, ακολουθήσουν το παράδειγμά της τότε η βιομηχανία Γ.Τ.Τ. θα μπορούσε να χάσει είκοσι δισεκατομμύρια δολάρια.

Μην σκεφτείτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι αυτό δεν απειλεί και δεν φοβίζει την βιομηχανία Γ.Τ.Τ Αν είχα είκοσι δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα από πωλήσεις έσοδα και κάποιος καινούριος τύπος, απειλούσε να μου τα πάρει θα είχα αναλάβει δράση.

Αν ήμουν άψυχος, όπως γνωρίζουμε, ότι είναι ορισμένοι άνθρωποι και επιχειρήσεις, τότε θα είχα κάνει ανήθικες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης και της μόλυνσης της επιχειρήσης του ανταγωνιστή μου με E. coli, προκειμένου να τους δυσφημίσω και να τους φέρω οικονομική καταστροφή. Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς έγινε.

Μετά από την αναφερόμενη ¨επιδημία¨ οι πωλήσεις της Chipotle έχουν πέσει σαράντα τοις εκατό. Αυτή είναι μια απώλεια της τάξης των τριακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπήρξα κινηματογραφιστής και συγγραφέας για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, και οι μισοί από τους πελάτες μου είναι επιχειρήσεις, μερικές από τις οποίες είναι αλυσίδες εστιατορίων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Με την ιδιότητα αυτή, κάποτε εργάστηκα σε ένα έργο φτειάχνοντας ένα βίντεο μαζί με μια ομάδα εστίασης για τους πελάτες μιας τέτοιας αλυσίδας εστιατορίων.

Η εταιρεία δαπάνησε περίπου πενήντα χιλιάδες δολάρια στην πρόσληψη μιας εταιρείας διαφήμισης και εμένα να φτειάξουμε μαζί μια ταινία τριάντα λεπτών σχετικά με τις σκέψεις των πελατών της για την επιχείρησή τους.

Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του έργου, έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν άλλο πελάτη, επίσης, μια αλυσίδα εστιατορίων, ο οποίος ήταν ανταγωνιστής του πρώτου και με ρώτησε αν θα μπορούσα να αντιγράψω τμήματα ενός βίντεο.«Σίγουρα», είπα. «Δεν υπάρχει πρόβλημα». Όταν είδα την ταινία για να επιβεβαιώσω εαν είχε αντιγραφεί σωστά, είδα το ίδιο βίντεο που ο ανταγωνιστής τους είχε καταβάλει πενήντα χιλιάδες δολάρια μια εβδομάδα μόνο νωρίτερα. Αναρωτήθηκα,

«Πώς στο καλό μπόρεσαν να πάρουν ένα αντίγραφο από αυτό;», και, » πόσο πλήρωσαν για αυτό;»

Αδίστακτοι άνθρωποι βλέπουν την επιχείρηση κυριολεκτική σαν πεδίο πολέμου. Γι ‘αυτούς, μερικές απώλειες, ασθένειες ή νεκροί, είναι συνήθης διαδικασία λειτουργίας.

Η εταιρική κατασκοπεία δεν είναι κάτι νέο.

Η Nabisco, ένα αρτοποιείο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων,συνήθιζε να παίρνει αεροφωτογραφήσεις των εργοστασίων των ανταγωνιστών της και των φορτηγών τους για να μετράει τις προμήθεις και τα μελλοντικά προβλεπόμενα έσοδα.

Ο πρόεδρος της General Motors, James Roche, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου ότι είχε προσλάβει επαγγελματίες κατασκόπους για να παρακολουθήσει και να προσπαθήσει να δυσφημήσει μέσω παράνομων και ανυπόληπτων μέσων, τον Ralf Nader, ο οποίος απλώς είχε γράψει ένα βιβλίο επικρίνοντας την αυτοκινητοβιομηχανία, από φόβο για τις ειλικρινείς αποκαλύψεις του Nader για την ανίκανη ασφάλεια του αυτοκινήτου, που θα οδηγούσε σε απώλεια εσόδων από τις πωλήσεις δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Φανταστείτε τι θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν για είκοσι δισεκατομμύρια δολάρια!

Τρόφιμα, τα καινούρια όπλα.

Η Εταιρική κατασκοπεία είναι πραγματική. Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι. Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να θυμόμαστε, ότι η κατασκοπεία έχει δύο διακριτούς σκοπούς, όπως ακριβώς έγινε και κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη Γαλλική Αντίσταση, για παράδειγμα.

Ο πρώτος σκοπός είναι, η συλλογή πληροφοριών, ο δεύτερος να σαμποτάρουν τον αντίπαλό τους. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι υπάρχουν επαγγελματίες εκτελεστές εκεί έξω σήμερα, σε κάθε κράτος, οι οποίοι σκοτώνουν έναν ξένο για δέκα χιλιάδες δολάρια.

Αυτό σημαίνει ότι για είκοσι δισεκατομμύρια δολάρια, θα μπορούσαν να σκοτώσουν δύο εκατομμύρια ανθρώπους, εάν αυτό είναι επιθυμητό, έτσι τι είναι να αρρωστήσουν από το στομάχι τους μερικές δεκάδες άτομα για τριακόσια εκατομμύρια δολάρια;... τα κέρδη από τα οποία θα μπορούσε να κάνει η Chipotle από τις πωλήσεις των αποθεμάτων της λίγο πριν το ξέσπασμα της ΄΄επιδημίας΄΄ του Ε coli που τους προκάλεσαν!

Πρόσφατα, μια «θεωρία» έχει εμφανιστεί, από «άγνωστες πηγές», για να εκτρέψει την πραγματική αιτία της επιδημίας στην Chipotle, ότι το βόειο κρέας της Αυστραλίας ήταν ο ένοχος.

Σίγουρα, ανάμεσα στις χιλιάδες μεμονωμένες δοκιμές, η F.D.A., το C.D.C. και τα δεκατέσσερα Τμήματα Υγείας που έκαναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών στα τρόφιμα της Chipotle, το βόειο κρέας περιελαμβονόταν μέσα στις δοκιμές, κάτι θα εύρισκαν.Ας κάνουμε ένα διάλειμμα.

Και πάλι, η εταιρική παραπληροφόρηση είναι ο ένοχος, μέσα από τις εφημερίδες που επίσης κατέχουν, με τη μορφή των «πηγών» που ανιχνεύουν το E. Coli της Chipotle

Το γεγονός είναι, ότι σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η υγεία των πελατών τους και η ποιότητα της τροφής τους, η Chipotle χρησιμοποιεί βόειο κρέας από αγελάδες που τρέφονται μόνο με χόρτο, ελευθέρας βοσκής, σε αντίθεση με σχεδόν κάθε άλλη αλυσίδα εστιατορίων στη χώρα, οι οποίες χρησιμοποιούν βόειο κρέας που τρέφονται με γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι, βοοειδή που διαβιώνουν σε ανθυγιεινά υπερπλήρη κλουβιά, όπου το E. coli είναι πολύ διαδεδομένο.

Επειδή αυτή η μη ιδανική μεθοδολογία που χρησιμοποιείται στη συντριπτική πλειονότητα της παραγωγής βιομηχανοποιημένου βοείου κρέατος στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Chipotle έχει επιλέξει να εισάγει, με σημαντική αύξηση των δαπανών της, βόειο κρέας Αυστραλίας, το οποίο πληρεί τις αυστηρότερες απαιτήσεις ποιότητας για την υγεία τους, που τρέφονται με χόρτο και είναι ελευθέρας βοσκής η προσφορά των οποίων δεν υπάρχει καν στις ΗΠΑ για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών τους για υψηλότερη ποιότητα και πιο υγιές βόειο κρέας

Και δεν είναι μόνο ότι οι μετοχές της Chipotle έπεσαν σαράντα τοις εκατό μετά το ξέσπασμα E. coli, άλλα πρέπει να υποστεί και την άδικη επίπτωση ότι τα Γ.Τ.Τ. τρόφιμα είναι πιο ασφαλή, όταν ισχύει ακριβώς το αντίθετο, εξ ου και η απαγόρευση αυτών στις πιο φωτισμένες χώρες.

Ο «Dr. Οζ «,της τηλεόρασης για παράδειγμα, απλά είπε, σε εθνικό επίπεδο, ότι τα Γ.Τ.Τ. τρόφιμα θα πρέπει να επισημαίνονται ως τέτοια. Αμέσως μετά, ο ίδιος έγινε στόχος μιας εκστρατείας προσωπικής δυσφήμησης, για να αποδειχθεί αργότερα ότι έγινε από τους πρώην εγκληματίες που εργάζονται για την βιομηχανία των Γ.Τ.Τ. τροφίμων.

Μπορείτε να δείτε πόσο σοβαρό είναι ένα θέμα είκοσι δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αδίστακτους ανθρώπους;

Αρα μπορούμε τώρα να κατανοήσουμε πώς οι συγχρονισμένες επισκέψεις των κατασκόπων των Γ.Τ.Τ. βιομηχανιών τροφίμων, σε διάφορες τοποθεσίες της Chipotle για να μολύνουν τα τρόφιμα στα εστιατόρια με τα βακτήρια E. coli, δεν είναι μόνο εύλογη πιθανότητα, αλλά πολύ πιθανή.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπήρχαν άρρωστοι εργαζόμενοι και δεν βρέθηκαν πουθενά σε οποιαδήποτε κουζίνα, οι δύο διαφορετικοί τύποι E. coli οι οποίοι εμφανίζονται ταυτόχρονα σε διαφορετικές πολιτείες, και ένα από τα οποία, είναι ένα πολύ σπάνιο στέλεχος που χρησιμοποιείται συχνά στα εργαστήρια των ΓΤΤ.

Ολα, τέλεια συγχρονισμένα σπο την κορυφή,οι έρευνες ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακούς πράκτορες φιλικά διακείμενους στα ΓΤΤ, στο φιλικό C.D.C. «Συμπτωματικά» στο τοπικό εργαστήριο του Υπουργείου Υγείας, ακριβώς στη σωστή στιγμή, για να τα αναλύσουν και η δημοσιότητα σε εθνικό επίπεδο για το πρώτο δείγμα E. coli, της Chipotle, η δυσφήμιση στη διεθνή σκηνή της πρώτης και μοναδικής αντι-Γ.Τ.Τ. αλυσίδας εστιατορίων στον κόσμο, με δύο χιλιάδες καταστήματα, και η αυξανόμενη απειλή για την Γ.Τ.Τ βιομηχανία.

Σύμφωνα με την υπηρεσία ειδήσεων του Reuters, ένα ανώνυμο στέλεχος της Chipotle αποκάλυψε ότι μια ομοσπονδιακή ποινική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διερεύνηση της δολιοφθοράς ενάντια στην φήμη και των αποθεμάτων και του αποπληθωρισμού της Chipotle μέσω της σκόπιμης μόλυνσης των εστιατορίων της και των πελατών της, με εργαστηριακά στελέχη βακτηρίων E. Coli.

Επιμέλεια μετάφρασης

Μαριάννα Ευαγγέλου-Μπλάνα, βιοχημικός Μsc

Χρυσόστομος Μπλάνας,Xημικός Μηχανικός Μsc

πηγή

Mystery E. Coli Strain Smoking Gun in Chipotle Sabotage, Federal Investigation Reveals

References

New York Times

Reuters

Food Poison Journal
About the author
Bart Sibrel is an award winning filmmaker, writer and investigative journalist who has been producing movies and television programs for thirty years. During this time he has owned five production companies, been employed by two of the three major networks and produced films shown on ABC, NBC, CNN, TLC, USA, BET, as well as The Tonight Show with Jay Leno. To discuss his films, he has appeared and been interviewed on The Daily Show, Geraldo, NBC, CNN, FOX, Tech TV, Coast to Coast, and The Abrams Report. Articles featuring Mr. Sibrel’s films have been published in Time Magazine, The New York Times, The Washington Post, The L.A. Times, USA Today and many others. His top awards from the American Motion Picture Society include “Best Cinematography”, “Best Editing” and “Top Ten Director”. As the writer and director of the infamous “A Funny Thing Happened on the Way to the Moon” which exposed the moon landing hoax, Mr. Sibrel has collected over the years innumerous military, government, industrial and private sources for credible firsthand verification of very real conspiratorial crimes against humanity. He will use these contacts and experience in exposing the true and unbelievably horrific intentions of the hidden minority who have diabolical intentions for mankind in his monthly Sleuth Journal column “Conspiracy Corner”. When such concepts are speculative and unverified, Mr. Sibrel will acknowledge this and openly discuss the leading possibilities as a cautionary benediction. Be sure to visit his site at Sibrel.com and subscribe to his Youtube Channel.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1780
    Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
  • 1822
    Το ολοκαύτωμα της Χίου. Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
  • 1839
    Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
  • 1943
    Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
  • 1956
    Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Φίλοι - Συνεργάτες