Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ντοκουμέντο με UFO από τα αρχεία της NASA! Τι κρύβεται στη Σελήνη (Βίντεο, εικόνες)

9 Ιούν, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Η Σελήνη είναι ένας τόπος χωρίς ατμόσφαιρα, χωρίς άνεμους και διαβρωτικές δυνάμεις. Ωστόσο, ικανότατοι παρατηρητές διαπίστωσαν σημαντικές αλλαγές πάνω στην επιφάνεια της. Παρατηρήθηκαν παράξενα αντικείμενα, (άνω των 700), παράξενες συσκευές σε σχήμα πυραμίδας η κώνου αλλά και ένας μυστηριώδης τετραγωνισμένος μονόλιθος.



Στις 14 Δεκεμβρίου 1972, η διαστημική αποστολή Apollo 17 άφηνε την επιφάνεια της Σελήνης ξεκινώντας το ταξίδι της πίσω στη Γη. Ο αστροναύτης Γιουτζίν Σέρναν, μπαίνοντας στη σεληνάκατο και κλείνοντας την πόρτα, έγινε ο τελευταίος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του σε άλλον πλανήτη.

Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA. Στη Σελήνη υπάρχουν βάσεις εξωγήινων με απίστευτα τεχνολογικά μέσα που θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από το 1972 και μετά, δεν ξαναπάτησε άνθρωπος πάνω στη Σελήνη.



Το ότι η ανθρωπότητα σταμάτησε τις επανδρωμένες αποστολές δείχνει ότι πήραμε στα σοβαρά την προειδοποίηση. Εκτός αν υπάρχει κάποια... μυστική συμφωνία με τους εξωγήινους

Σύμφωνα με την ίδια η NASA η διακοπή των επανδρωμένων πτήσεων προς τη Σελήνη οφείλεται στην περικοπή του προϋπολογισμού και την αλλαγή των στόχων προς τις κοινές πτήσεις Apollo-Soyuz με την ΕΣΣΔ, τον αμερικανικό διαστημικό σταθμό Skylab, την ανάπτυξη του διαστημικού λεωφορείου και, τελικά, του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS).

Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA., στο φεγγάρι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων με απίστευτα τεχνολογικά μέσα που θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από το 1972 και μετά, δεν ξαναπάτησε άνθρωπος πάνω στη Σελήνη




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες