Η NSA μπορεί να συνεχίσει την κατασκοπεία

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων καταψήφισε την τροπολογία, η οποία θα περιόριζε την εμβέλεια της NSA.

Η τροπολογία Amash συγκέντρωσε μια ψηφοφορία 205-217 στη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι η NSA μπορεί να συνεχίσει να συλλέγει τηλεφωνικά δεδομένα ατόμων που δεν είναι υπό έρευνα.

Η τροπολογία Amash είχε στόχο να μπλοκάρει τα προγράμματα επιτήρησης της NSA, εμποδίζοντας την υπηρεσία πληροφοριών να χρησιμοποιεί το τμήμα 215 του νόμου Patriot για να συλλέξει πληροφορίες. Αυτό είναι το μέρος του νόμου που επέτρεψε στην NSA την ανάπτυξη των προγραμμάτων, όπως δείχνουν τα έγγραφα που διέρρευσαν από τον Edward Snowden.

Πριν από την ψηφοφορία, οι αρχηγοί της NSA κλήθηκαν σε έκτακτη συνεδρίαση, καλώντας τα μέλη του Κογκρέσου, σε μια προσπάθεια να τους πείσουν να καταψηφίσουν την τροπολογία. Ομοίως, ο Λευκός Οίκος εξέφρασε την αντίθεσή του για την αλλαγή μέσα από ένα δελτίο τύπου.
Στην ίδια κατηγορία
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 629: Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
  • 1814: Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
  • 1825: Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
  • 1831: Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
  • 1848: Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
  • 1906: Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
  • 1922: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
  • 1943: Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet