Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ... ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ... ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

17 Μάρ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.

Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων «παράξενων ειδών τέχνης», παρουσίασε την «τέχνη» ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από …την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος «καλλιτέχνης» κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να «νομιμοποιήσει» την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η …κατανάλωση νεκρών εμβρύων.

Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.

Το ίδιο έθιμο «ανθεί» τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι …»πεντανόστιμα» στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται …συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.

Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ), ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!







ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!










  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 325
    Έναρξη των εργασιών της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου στη Νίκαια.
  • 1067
    Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ι΄ Δούκας. Στο θρόνο ανέρχεται η σύζυγός του Ευδοκία η Μακρεμβολίτισσα.
  • 1821
    Οι Χρ. Καψάλης, Αθ. Ραζηκότσικας και Αν. Παπαλουκάς υψώνουν την Ελληνική Σημαία στο Μεσολόγγι και κηρύσσουν την Επανάσταση.
  • 1825
    Ο Παπαφλέσσας πέφτει ηρωικά μαχόμενος στο Μανιάκι της Μεσσηνίας.
  • 1828
    Ο φιλέλλην Άγγλος Πλοίαρχος Άστιγξ πεθαίνει συνεπεία τραύματος στο λοιμοκαθαρτήριο της Ζακύνθου.
  • 1833
    Συνίσταται η Χωροφυλακή για την εμπέδωση της τάξεως και της ασφαλείας στο εσωτερικό της χώρας.
  • 1834
    Σύσταση του "Αριστείου Αγωνιστών" με σκοπό την αναγνώριση και βράβευση των υπηρεσιών όσων αγωνίστηκαν κατά την Επανάσταση.
  • 1920
    Ολοκληρώνεται η απελευθέρωση της Δυτικής Θράκης από τον Ελληνικό Στρατό.
  • 1941
    Αεραποβατική έφοδος των Γερμανών στις περιοχές Χανίων, Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Φίλοι - Συνεργάτες