Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης αρχίζει από την Γερμανία - Ποιοί είναι οι "Ντοιτστούρκεν"!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Η Γερμανία της… αγαπητής μας φράου Μέρκελ, αποφάσισε να διευκολύνει την πρόσβαση στη διπλή ιθαγένεια για τα παιδιά των αλλοδαπών που ζουν στο έδαφός της, καθώς η Μπούντεσταγκ έδωσε το πράσινο φως.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάτω βουλή, 463 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 111 κατά του νέου νόμου, την ψήφιση του οποίου είχε θέσει ως προϋπόθεση μετά τις βουλευτικές εκλογές για να συμμετάσχει στον «μεγάλο συνασπισμό» με την Μέρκελ, το… ΠΑΣΟΚ της Γερμανίας (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα – SPD).

Με τον ισχύοντα νόμο, τα παιδιά αλλοδαπών που γεννιόντουσαν στη Γερμανία έπρεπε να επιλέξουν σε ηλικία από 18 ως 23 ετών ανάμεσα στη γερμανική και στην ιθαγένεια των γονέων τους.

Με τον νέο νόμο, τα παιδιά των αλλοδαπών μπορούν θα μπορούν να έχουν δύο διαβατήρια, αν έχουν ζήσει τουλάχιστον οκτώ χρόνια στη Γερμανία ή αν έχουν πάει έξι χρόνια σχολείο στη χώρα.

Πρόκειται για έναν φωτογραφικό νόμο, που αφορά κυρίως τους νεαρούς Τούρκους της δεύτερης και τρίτης γενιάς, τους επονομαζόμενους “Ντοϊτστούρκεν”. Να σημειωθεί, ότι στη Γερμανία ζουν περίπου τρία εκατομμύρια Τουρκαλάδες, πολλοί εκ των οποίων έχουν γεννηθεί εκεί.

(ΥΓ) 1: Τώρα, λοιπόν, δε θα έχουμε εμείς οι Έλληνες μόνο γερμανική κατοχή, αλλά… γερμανοτουρκική!

(ΥΓ) 2: Λέτε να βάλει τον ίδιο όρο –για την παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών- και ο ΣΥΡΙΖΑ στη νουδούλα, για να μπει στη «μεγάλη συγκυβέρνηση» που ετοιμάζουν για μετά τις εκλογές;
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το "Έλευσις Ελλήνων";
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 838: Οι Άραβες καταλαμβάνουν με προδοσία το Αμόριο της Μικράς Ασίας.
  • 1376: Ανέρχεται στον θρόνο της Ελληνικής Αυτοκρατορίας ο Ανδρόνικος Δ΄ Παλαιολόγος.
  • 1821: Ήττα των Ελλήνων επαναστατών στον Μύλο Ευβοίας.
  • 1825: Οι Αιγύπτιοι ηττώνται στα Τρίκορφα Αρκαδίας από τους Έλληνες.
  • 1921: Η Χ Μεραρχία καταλαμβάνει μετά από διήμερο σκληρό αγώνα την οχυρή θέση Ιλίτζια.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet