Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΗΠΑ: Απειλούν Χριστιανούς που δεν αποδέχονται τους «γάμους» ομοφυλοφίλων!

1 Μάρ, 23:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ένα μικρό αρτοποιείο σε μια μικρή πόλη του Τέξας το οποίο ανήκει σε μια οικογένεια Βαπτιστών δέχεται συνεχώς απειλές, όταν αρνήθηκε να παρασκευάσει μια τούρτα γάμου για ένα ζευγάρι γκέι, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Η Έντι και ο Νταίβιντ έχουν το δικό τους αρτοποιείο στην πόλη Longview του Τέξας, το οποίο είναι γνωστό για τα καταπληκτικά γλυκίσματα και τα μπισκότα ζάχαρης που φτιάχνει.

Στην πόλη αυτή υπάρχουν στην πλειοψηφία τους ευσεβείς χριστιανοί, πιστά μέλη της τοπικής εκκλησίας των Βαπτιστών, όπως και οι ιδιοκτήτες του αρτοποιείου που αναφέραμε, γνωστοί και οι ίδιοι για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο Μπεν Βαλένθια και ο Λουίς Μαρμολέγιο ζήτησαν από τους αρτοποιούς να τους φτιάξουν μια τούρτα για τον επερχόμενο «γάμο τους».

Η σύζυγός του Αρτοποιού τους είπε: «Λυπάμαι, αλλά δεν παρασκευάζουμε γαμήλιες τούρτες για γάμους ομοφυλόφιλων. Εμείς δεν φτιάχνουμε γλυκίσματα που έρχονται σε σύγκρουση με τις πνευματικές πεποιθήσεις μας».

«Δεν υπήρξε κάτι προσωπικό εναντίον των δύο νεαρών ανδρών. Πρέπει απλώς να είμαστε σε θέση να δουλεύουμε στην επιχείρησή μας με έναν τρόπο που θα τιμά τον Θεό», δήλωσε ο σύζυγος της Αρτοποιού, Νταίηβιντ.

Μάλιστα προσέφεραν στο γκέι ζευγάρι και έναν κατάλογο με αρτοποιεία που θα κάλυπταν τις ανάγκες τους, αλλά οι δύο άνδρες απλά απομακρύνθηκαν έξω από το κατάστημα.

Λίγες μέρες αργότερα, το Αρτοποιείο έλαβε ένα τηλεφώνημα από την τοπική εφημερίδα. Το ζευγάρι των γκέι είχε κατηγορήσει δημόσια την οικογένεια Delorme για διάκριση.

Ο ένας εκ των μηνυτών, ο Marmolejo, δήλωσε στην τοπική εφημερίδα ότι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το ζευγάρι παραβιάζει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, φτιάχνοντας μία Τούρτα γάμου.

«Δεν βλέπω πώς μια τούρτα γάμου θέτει σε κίνδυνο τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κάποιου ; είπε ο ίδιος.

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού, η οικογένεια Delormes ήταν συγκλονισμένη, λόγω των συνεχόμενων απειλών κατά της επιχείρησης και της οικογένειάς τους. Θυμωμένοι ακτιβιστές δημοσίευσαν υποτιμητικά σχόλια, σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα σε δω στην κόλαση, κυρία», αναφέρει ένα θυμωμένο μήνυμα. «Ρατσιστές εγκληματίες», «Αυτή η επιχείρηση διευθύνεται από ένα ομοφοβικό ζώο», γράφει άλλο μήνυμα.

Όπως αποκαλύφθηκε όμως στην συνέχεια οι δύο γκέι είχαν μια μακροχρόνια πολιτική, που είχε ως στόχο την εκδίωξη κάθε επιχείρησης που αντιτίθονταν στα πανίσχυρα σχέδια τους, και οι ιδιοκτήτες επικαλούνταν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και φυσικά το γεγονός ότι ήταν Χριστιανοί.

Ο David είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για τις βίαιες απειλές που απευθύνονται στην οικογένειά του, απλώς και μόνο επειδή αυτός και γυναίκα του θέλουν να ακολουθήσουν τις διδασκαλίες του Χριστού.

«Υπάρχει κάτι λάθος με αυτό», είπε ο ίδιος. «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν το δικαίωμα να ζήσουν τη ζωή τους … αλλά θέλουμε να ζήσουμε και εμείς την πίστη μας και να δουλεύουμε στον φούρνο μας με τρόπο που θα τιμά τον Θεό».

Οι Delormes γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές χριστιανικές επιχειρήσεις που γίνει στόχος από τους γκέι ακτιβιστές, έτσι αποφάσισαν να λάβουν νομική συμβουλή.

Σύμφωνα με κορυφαίο δικηγόρο, «όταν κάποιοι δέχονται απειλές εναντίον της οικογένεια τους, ή της επιχείρησης τους απλά λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα».


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1780
    Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
  • 1822
    Το ολοκαύτωμα της Χίου. Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
  • 1839
    Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
  • 1943
    Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
  • 1956
    Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Φίλοι - Συνεργάτες