Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή στις ταινίες μας!

Εάν έχετε και εσείς κάποια ταινία που θέλετε να αναρτηθεί στον ιστότοπό μας, παρακαλούμε να μας την στείλετε στο email [email protected] και θα σας ενημερώσουμε.

Οι άθλοι του Ηρακλέους (Labors of Hercules) (1958)

Διάρκεια: 1:38:57  -  Έτος Παραγωγής: 1958-  Κατηγορία: Ελληνική Μυθολογία
Πληροφορίες IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0050381/?ref_=fn_al_tt_1  -  Βαθμολογία: 5.2
Σκηνοθεσία: Pietro Francisci  /  Σενάριο: Apollonios Rhodios, Pietro Francisci
Σ' αυτό το ανακάτεμα χαρακτήρων και γεγονότων από διαφορετικές μυθολογικές ιστορίες, ο Ηρακλής, ημίθεος και υπεράνθρωπος, φθάνει στο αρχαίο Ελληνικό βασίλειο της Ιωλκού για να διδάξει το γιο του Πελέα.

Την ημέρα της άφιξής του, ερωτεύεται την κόρη του βασιλιά, Ιόλη. Πριν την κατακτήσει, θα πρέπει να πετύχει μια σειρά από αποστολές, στις οποίες συνεργάζεται με τον Ιάσονα, τον γνήσιο διάδοχο της Ιωλκού, με τον οποίο συνταξιδεύει στο περίφημο ταξίδι των Αργοναυτών.
Παίζουν: Steve Reeves, Sylva Koscina, Fabrizio Mioni, Ivo Garrani, Gianna Maria Canale, Arturo Dominici, Mimmo Palmara, Lidia Alfonsi, Gabriele Antonini, Aldo Fiorelli, Andrea Fantasia, Luciana Paluzzi, Afro Poli, Gian Paolo Rosmino, Willi Colombini, Fulvio Carrara, Gino Mattera, Gina Rovere, Lily Granado, Aldo Pini, Guido Martufi, Paola Quattrini, Romano Barbieri, Augusto Belardelli, Spartaco Nale
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet