Τσίπρα δεν άφησες τον Παναθηναικό να φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό για να βλέπεις το σημερινό σκουπιδότοπο;;; Τώρα δεν μιλάς;;; Δεν σε ενοχλεί;;;

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ρε Αλέξη, οι φωνές και οι αλλαλαγμοί των... μεταναστών, που θα έρχονται στο Βοτανικό για το τζαμί, δεν σ' ενοχλούν;;;;;;

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΑΑΑΑΑΑΑ! Και για να μην το ξεχάσω... ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΤΖΑΜΙ!
Εσένα όμως ως... "έλληνα" αυτό, δεν σε νοιάζει... στ' α@@@@@α σου (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΩΣ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ)

Το planet-greece "ξεβρακώνει" τον... cool Alexis και την "παρεούλα" του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ήταν αυτός που πριν από χρόνια, τόσο μες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, όσο και με τις συνιστώσες του, είχε ορθώσει ανάστημα ενάντια την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, με εμπορικό κέντρο στον Βοτανικό. "Θα υποβαθμιζόταν η περιοχή και θα επερχόταν τεράστια οικολογική καταστροφή" έλεγε. Δείτε το γιατί....

Ένας από τους λόγους που οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού είχε σταματήσει ήταν επειδή η περιοχή είχε κηρυχτεί ως υγροβιότοπος, φιλοξενώντας κορμοράνους σε συγκεκριμένη περίοδο. Ήταν ένα από τα επιχειρήματα των κατοίκων που είχαν κάνει προσφυγή στο ΣτΕ. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal (απ' όπου και η φωτογραφία παρακάτω), η πραγματικότητα στην περιοχή είναι διαφορετική!

Η έρευνα που διεξήγαγε η Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων έπειτα από καταγγελία εντόπισε τρία φορτηγά να εισέρχονται σε οικόπεδο στην οδό Αγ. Πολυκάρπου στον Βοτανικό και απλά να αδειάζουν απόβλητα. Οι οδηγοί, δύο Έλληνες και ένας ομογενής συνελήφθησαν, όπως και ο άνθρωπος που διαχειριζόταν το χώρο, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν.

Από τον έλεγχο που έκανε το κλιμάκιο Επιθεωρητών Περιβάλλοντος προέκυψε ότι στο οικόπεδα υπήρχαν απόβλητα ύψους 6 μέτρων, πολλά εκ των οποίων χαρακτηρίστηκα άκρως επικίνδυνα! Βρέθηκαν απόβλητα μεταλλουργικά, καταστροφής ή ανακύκλωσης tonner, βαφείου υφασμάτων, πλαστικών μερών ανακυκλωμένων οχημάτων, ελαστικά, φαρμακευτικά σκευάσματα!

Σύμφωνα με την έρευνα, ο σκουπιδότοπος της περιοχής έχει αρχίσει και δημιουργήματα εδώ και έξι μήνες. Τα φορτηγά ξεφόρτωναν σε καθημερινή βάση, χωρίς κανείς να ασχολείται.

Ο Τσίπρας και τα 131 παλλικάρια του...

Τον Ιανουάριο του 2009,  ο υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα περιβάλλοντας κ. Χάρης Κωνσταντάτος μιλώντας για τη γνωστή απόφαση αναστολής των έργων από το Συμβουλίου της Επικρατείας τόνισε ότι «θα συνεχίσει να πολεμάει τους εργολάβους και τους μεσίτες που πάνε να φάνε τα τελευταία κομμάτια της ελεύθερης γης του Ελαιώνα κερδοσκοπώντας και θα αντιστέκεται στην τσιμεντοποίηση»: επειδή δηλώνει υπέρ της κατασκευής του γηπέδου υποθέτω ότι το ονειρεύεται από γυαλί και ξύλο!

Την ίδια μέρα ο εκπρόσωπος της κίνησης των 131 ευαίσθητων πολιτών που κατέφυγαν στο ΣτΕ, ο δικηγόρος κ. Κώστας Παπαδάκης προειδοποίησε ότι τα μέλη της κίνησης, (μεταξύ των οποίων είναι και τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), θα κινηθούν και εναντίον της σύμβασης που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γήπεδο. Πριν από τρεις μέρες (σ.σ. στις 18 Ιανουαρίου 2009) ο κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κλειστό του Σπόρτινγκ τόνιζε ότι είναι υπέρ της κατασκευής του γηπέδου και ότι το γήπεδο μπορεί να γίνει στο Βοτανικό. Προφανώς οι κορμοράνοι πλήττονται μόνο από το mall του κ. Μπάμπη Βωβού, ενώ στις εξέδρες μπορούν άνετα να φτιάξουν τις φωλιές τους.

Ομολογούμε ότι κατανοούμε τόσο τις οικολογικές ευαισθησίες του κ. Κωνσταντάτου, όσο και τις παρεμβατικές πρωτοβουλίες του κ. Παπαδάκη.

Και οι δύο είναι απόλυτα συνεπείς στη στάση που έχει κρατήσει ο Συνασπισμός, ο ΣΥΡΙΖΑ και η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» απέναντι στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό: από το 2005 που ξεκίνησε η ιστορία ο συγκεκριμένος χώρος της Αριστεράς, είτε εκφράζεται με επερωτήσεις βουλευτών, είτε με ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης, είτε με παρεμβάσεις στελεχών, είναι ξεκάθαρα κατά της κατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟ. Οι άνθρωποι είναι συνεπέστατοι: το ίδιο κάνουν παντού όπου προκύπτουν ζητήματα ανάπλασης περιοχών.

Στη Δραπετσώνα π.χ αντιμάχονταν τη μετατροπή του παλιού εργοστασίου λιπασμάτων σε εμπορικό κέντρο – είναι δικαίωμά τους. Δεν ζητούν απλώς παντού πάρκα, γενικά τους ενοχλεί η ανάπτυξη: δεν θέλουν π.χ να γίνει εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Βάτικα Λακωνίας, όπου το πράσινο δεν λείπει.

Καταλαβαίνουμε τη θέση τους ακόμα κι αν δεν την επικροτούμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι την εμμονή του κ. Τσίπρα να μας υπενθυμίζει ότι είναι υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου στο Βοτανικό. Αν το πιστεύει ας το εξηγήσει στους Παπαδάκηδες και στους Κωνσταντάτους: αυτοί είναι που φωνάζουν ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στο σχέδιο, που θάφτηκε κάτω από τους τόνους σκουπιδιών και τους... χιλιάδες κορμοράνους της περιοχής.
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -325: Ο Ελληνικός Στόλος του Μ. Αλεξάνδρου αποπλέει από το λιμάνι Μάτταλα (στις εκβολές του Ινδού ποταμού).
  • 1804: Οι Τούρκοι σφάζουν στην Κωνσταντινούπολη τον νεομάρτυρα Ιλαρίωνα από την Κρήτη.
  • 1921: Αρχίζει η μάχη του Ακροϊνού (Αφιόν Καραχισάρ).
  • 1922: Αρχίζει η διάσκεψη για την ανακωχή στα Μουδανιά.
  • 1942: Μέλη της αντιστασιακής οργανώσεως ΠΕΑΝ ανατινάσσουν το κτίριο της φιλοαξονικής οργάνωσης ΕΣΠΟ.
  • 1944: Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν την Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet