Όλγα Ποταμίτου: "Είμαστε Ελληνοκύπριοι και όχι Έλληνες"!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Στη τηλεοπτική εκπομπή του Mega Κύπρου,  ”Έχουμε και λέμε” η οποία μεταδίδεται μεταξύ των ωρών 4-6μμ, ξέσπασε μεγάλη κόντρα στον αέρα μεταξύ των ηθοποιών Όλγας Ποταμίτου και Γιώργου Ζένιου.

Στο τηλεοπτικό πλατό η ηθοποιός Όλγα Ποταμίτου ανέφερε ότι αρκετοί Έλληνες έρχονται στη Κύπρο και παίρνουν τις δουλειές μας και πρέπει άμεσα να φύγουν η τουλάχιστο να μείνουν λίγότεροι.

Στο άκουσμα της δήλωσης αυτής, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος ο οποίος ανέφερε ότι αρκετοί Κύπριοι εργάζονται σε σήριαλ του ΑΝΤ1 και πληρώνονται από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος. “Ο γιος σου που εργάζεται στην Ελλάδα κυρία Όλγα είναι καλά. Γιατί να μην εργάζονται και οι Έλληνες εδώ, αφού όλοι Έλληνες είμαστε” της είπε ο Γιώργος Ζένιος.

Ανταπαντώντας η Όλγα Ποταμίτου είπε: “Δεν είμαστε Έλληνες αλλά Ελληνοκύπριοι αγαπητέ Γιώργο”...

Η αλήθεια είναι μία αγαπητοί μου Όλγα Ποταμίτου και Γιώργο Ζένιο:

Είμαστε Έλληνες original... η καταγωγή μας είναι από την Αχαία της αρχαίας Ελλάδος.

Ας μην ξεχωρίζουμε ποιοί είναι Έλληνες και ποιοι όχι... Έλεος πια με αυτά τα τερτίπια κάποιων….  Να εργοδοτούνται Πακιστανοί, Σριλανκέζοι, Φιλιππινέζες και κοινοτικοί δεν υπάρχει πρόβλημα... Για τους Έλληνες υπάρχει;
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1815: Συνθήκη των Παρισίων, με την οποία τα Επτάνησα αναγνωρίζονται ελεύθερη και ανεξάρτητη πολιτεία.
  • 1828: Απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τις Ελληνικές δυνάμεις του Δημ. Υψηλάντη, μετά από συνθηκολόγηση.
  • 1912: Εθελοντικά σώματα Ηπειρωτών και 200 Κρητών αποβιβάζονται στη Χειμάρρα και απελευθερώνουν την πόλη. Η VI Μεραρχία εκδιώκει τους Τούρκους και εισέρχεται στην Άρνισσα της Έδεσσας.
  • 1914: Η Αγγλία κηρύσσει άκυρη την αγγλοτουρκική συνθήκη του 1878 και αναγγέλλει την προσάρτηση της Κύπρου υπό μορφήν Βασιλικής Κτήσεως.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet