Βρέθηκε νεκρός Έλληνας επιστήμονας που έκανε έρευνα σε μεταδιδόμενους ιούς στην Κρήτη!!! Ανακάλυψε κάτι που δεν έπρεπε να μαθευτεί;;; Όλα τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία! (Βίντεο)

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΤΕ ΚΡΗΤΗΣ.

ΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

- ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νεκρός μέσα στο γραφείο του, στο Ηράκλειο της Κρήτης, βρέθηκε ο ερευνητής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας του ΙΤΕ Κρήτης, Θανάσης Λουκέρης.

Η οικογένειά του τον αναζητούσε αγωνιωδώς επί δύο μέρες, καθώς ο 54χρονος δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του 54χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή, ωστόσο θα διενεργηθούν τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια.

Ο θάνατος του διάσημου ερευνητή σκόρπισε θλίψη τόσο στην οικογένεια και τους φίλους του, όσο και στην επιστημονική κοινότητα, καθώς όλοι μιλούν για έναν αφοσιωμένο επιστήμονα με σημαντικό έργο.

Σύμφωνα με το cretalive και το ρεπορταζ του τοπικού μέσου, στην καρδιά – όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία – νεκροτομή – οφείλεται ο αναπάντεχος θάνατος του άτυχου ερευνητή του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας του ΙΤΕ Κρήτης Θανάση Λουκέρη που βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο στο περιβάλλον του δεν είχε γίνει γνωστό ότι αντιμετώπιζε τέτοιου είδους προβλήματα.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Εντωμεταξύ, στο πένθος εχει βυθιστεί η επιστημονική κοινότητα του ΙΤΕ αλλά και η τοπική κοινωνία του νησιού με την είδηση.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου ερευνητή που τον αναζητούσε επίμονα επι δυο ημέρες χωρίς να τον εντοπίσει για να λάβει την είδηση του αναπάντεχου χαμού του …

Ο τραγικός χαμός του Θανάση Λουκέρη σκόρπισε θλίψη στους επαγγελματικούς και φιλικούς κύκλους,του καθώς ήταν τόσο αξιόλογος ως ερευνητής όσο και υπέροχος ως άνθρωπος.

Ο ερευνητής αν και “έφυγε” νωρίς, κληροδοτεί σπουδαία έρευνα στο πεδίο της βιολογίας αναφορικά στην μελέτη φαρμακευτικών στόχων στο παράσιτο της ελονοσίας και σε μεταδιδόμενους από κουνούπια ιούς, τη μελέτη επιλεγμένων πρωτεασών του Plasmodium κ.α…
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το "Έλευσις Ελλήνων";
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 803: Πεθαίνει άδοξα στη Λέσβο η πρώην αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία, τελευταία απόγονος της δυναστείας των Ισαύρων.
  • 1466: Οι Ενετοί κυριεύουν την Πάτρα.
  • 1500: Η Μεθώνη κυριεύεται από τους Τούρκους, υπό τον Βαγιαζήτ.
  • 1571: Ο Μουσταφά πασάς καταλαμβάνει την Αμμόχωστο.
  • 1825: Εκστρατευτικό σώμα 2.400 ανδρών από την Μονεμβασία αποβιβάζεται στην Κίσσαμο Κρήτης. Οι Έλληνες καταλαμβάνουν το κάστρο της Γραμβούσας και εκδιώκουν τους 2.000 Τούρκους του Μουσταφάμπεη.
  • 1828: Ο Ιμπραήμ υποχρεώνεται να εγκαταλείψει την Πελοπόννησο.
  • 1956: Οι Άγγλοι απαγχονίζουν στη Λευκωσία τους νεαρούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ, Ιωάννη Πατάτσο, Ανδρέα Ζάκο και Χαρίλαο Μιχαήλ.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet