Αίσχος! Τιμωρούν τους Κύπριους οπαδούς, επειδή αντιδρούν στην συμφωνία με τους τούρκους!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ο εθνομηδενισμός της μνημονιακής συγκυβέρνησης και της διεθνιστικής αριστεράς έχει επεκταθεί μέχρι και την μαρτυρική Κύπρο, όπου οι προσπάθειες διατήρησης της Ελληνικής Ταυτότητας τιμωρούνται από τους σύγχρονους νενέκους που διαφεντεύουν το νησί. Η εθνικά απαράδεκτη συμφωνία για θέματα ποδοσφαίρου που υπογράφηκε μεταξύ της Κυπριακής και της κατοχικής τούρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προκάλεσε την αγανάκτηση και την οργή των αδελφών μας Ελλήνων της Κύπρου. Ανάμεσά τους και οι οπαδοί των Αθλητικών Συλλόγων της Νήσου, οι οποίοι αντέδρασαν με την ανάρτηση πανό στα γήπεδα προκαλώντας την αντίδραση της τουρκοπροσκυνημένης Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Έτσι, με ποινές κλεισίματος κάποιων πλευρών των γηπέδων τους τιμώρησε η ΚΟΠ την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί τους στους αγώνες με ΑΕΛ και ΕΝΠ αντίστοιχα.

Τα πανό, των οποίων το περιεχόμενο ήταν η διαμαρτυρία για την προδοτική αυτή συμφωνία με τους τούρκους, οδήγησαν στην επιβολή τιμωρίας από την ΚΟΠ. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να κλείσουν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των δύο προαναφερόμενων ομάδων η Νότια Κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το κάτω διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας του Τσιρείου. Ειδικά το πανό των οπαδών της Ανόρθωσης, με υπογραφή «Θύρα ένα» έγραφε χαρακτηριστικά: «ΚΟΠ, βρώμα του ποδοσφαίρου, πουλάς ακόμα και την Πατρίδα μας».

Οι ξεπουλημένοι καρεκλοκένταυροι της Κύπρου, είτε πρόκειται για πολιτικάντηδες είτε για αθλητικούς παράγοντες, ντροπιάζουν την Ιστορία των αγώνων των Ελλήνων της Κύπρου, νομιμοποιώντας ουσιαστικά τον «Αττίλα» και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Οι Υπερήφανοι, όμως, αδελφοί μας – και ειδικότερα η Νεολαία – αντιδρά όπως πρέπει στις απαράδεκτες συμφωνίες των υπευθύνων – ανεύθυνων με τους δολοφόνους της τουρκίας.

Γιώργος Μάστορας
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -325: Ο Ελληνικός Στόλος του Μ. Αλεξάνδρου αποπλέει από το λιμάνι Μάτταλα (στις εκβολές του Ινδού ποταμού).
  • 1804: Οι Τούρκοι σφάζουν στην Κωνσταντινούπολη τον νεομάρτυρα Ιλαρίωνα από την Κρήτη.
  • 1921: Αρχίζει η μάχη του Ακροϊνού (Αφιόν Καραχισάρ).
  • 1922: Αρχίζει η διάσκεψη για την ανακωχή στα Μουδανιά.
  • 1942: Μέλη της αντιστασιακής οργανώσεως ΠΕΑΝ ανατινάσσουν το κτίριο της φιλοαξονικής οργάνωσης ΕΣΠΟ.
  • 1944: Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν την Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet