Επιτρέπεται λάθος έμβλημα στη φανέλα της εθνικής ομάδας;

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν το είχα προσέξει.

Περικλής Στέλλας.

Το e-mail ενός αναγνώστη μου κίνησε την περιέργεια και διάβασα μία επιστολή ενός απλού φιλάθλου, του Γιώργου Ιωάννου, προς την ιστοσελίδα eglimatikotita.gr που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το εθνόσημο που φέρουν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας είναι μαϊμού. Και απαιτείται ν' αλλάξει αμέσως και να μπει η ελληνική σημαία, όπως είναι στην πραγματικότητα.

Με εκπτώσεις τέτοιου είδους μόνον κακό κάνουμε στη χώρα μας. Ισως στην ΕΠΟ δεν θέλουν να ακούν και ίσως δεν το έχει παρατηρήσει ο κόσμος. Η ΕΠΟ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει φροντίσει να βρει έναν σχεδιαστή της προκοπής που να σχεδιάσει ένα αξιόλογο σήμα στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που να έχει την ελληνική σημαία και να είναι εθνόσημο για να αντικαταστήσει το παρόν σήμα, αυτό που είναι κάτι σαν ελληνική σημαία και δεν είναι το κατάλληλο σήμα για την ιερή φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Κάντε τις συγκρίσεις και δείτε τις διαφορές αυτού του σήματος που είναι κάτι σαν ελληνική σημαία που υπάρχει στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και της ελληνικής σημαίας. Θέλω να πιστεύω στην ΕΠΟ ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το τωρινό σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία.

Το σωστό είναι ότι έπρεπε να είναι ακριβώς η ελληνική σημαία που έχει τις 9 γραμμές που σημαίνουν Ελευθερία ή Θάνατος, που συμβολίζει τη θρησκεία με τον λευκό σταυρό, τη στεριά και τη θάλασσα, κάτι που αγνοεί η ΕΠΟ και δεν θέλει να ακούσει. Αν είχε ακούσει η ΕΠΟ κάποιους πριν από μερικά χρόνια, οι φανέλες της εθνικής ποδοσφαίρου θα είχαν σημειώσει τρελές πωλήσεις ακόμα και στην κρίση που υπάρχει!».

epitrepetai_la8os_emblima_sti_fanela_tis_e8nikis_omadas-2.jpg
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -480: Ο Στρατηγός του Ξέρξη Μαρδόνιος καταλαμβάνει την Αθήνα και πυρπολεί την Ακρόπολη και την πόλη.
  • 1532: Ο Γενουάτης ναύαρχος Αντρέα Ντόρια απελευθερώνει την Κορώνη από τους Τούρκους.
  • 1827: Ο ρωσικός στόλος υπό τον ναύαρχο Χάυδεν φθάνει στο Ναύπλιο.
  • 1828: Τέσσερα Ελληνικά πολεμικά πλοία εισέρχονται στον Αμβρακικό κόλπο, κυριεύουν 43 τουρκικά πλοιάρια και βυθίζουν μία κανονιοφόρο.
  • 1904: Το αντάρτικο σώμα του Καούδη επιτίθεται εναντίον κομιτατζήδων στο χωριό Τρίγωνο των Κορεστίων.
  • 1918: Απόσπασμα του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων εισέρχεται στις Σέρρες.
  • 1944: Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία εισέρχεται στο Ρίμινι Ιταλίας και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet