Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ! Αμερικανοί και Mega επιβάλουν Ναρκωτικά Σ$ξ Λεφτά παράδειγμα προς Μίμιση

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Πριν λίγες ώρες το Mega μετέδωσε την είδηση που έλαβε χώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στα σινεμά της Χώρας προβλήθηκε η Αμερικάνικη ταινία "Ο λύκος της Wall Street" η οποία εκτός από το βραβείο της χρυσής σφαίρας που κέρδισε ο Di Caprio εξ αιτίας αυτής, είχε και ένα ρεκόρ...

(506 βωμολοχίες + 40 λεπτά ακατάλληλες σκηνές με προβολή ναρκωτικών κ σ$ξ) που από ότι φαίνεται είναι παράδειγμα προς μίμηση για τη Χώρα που πλημμύρισαν στο αίμα Αγγλοι-Ισπανοί-Γάλλοι-Πορτογάλλοι κατακτόντας την και επιβάλλοντας μέχρι και σήμερα εκεί τις "αγαθές" αξίες τους.

Το σενάριο είχε πρωταγωνιστή έναν Ντικιτάγκα ο οποίος στα 26 του χρόνια είχε περιουσία 26.000.000 δολλάρια και ήταν σε συνεχή εκνευρισμό καθώς η επιθυμία τους ήταν να βγάζει 1.000.000 την Εμβδομάδα. Εν ολίγοις, ένας άπληστος και αμόρφωτος ψευτόμαγκας ντε και καλά έχει το "απόλυτα δίκαιο" δικαίωμα να εξαπατατεί κόσμο στο χρηματιστήριο , να κάνει "μπίζνες" με ναρκωτικά με απώτερο σκοπό το κέρδος το οποίο θα σπαταληθεί σε οίκους ανοχής, σε ελέυθερες εκδιδόμενες γυναίκιες που όπως λέει και στη ταινία μια εξ αυτών "βαρίεται να φοράει εσώρουχα" και να πετάει τα χαρτονομίσματα στο τενεκέ αντί να τα δώρίσει σε ανθρώπους που πεινάνε.

Για αυτούς τους Λόγους Το Εθνικό Συμβούλιο ΜΜΕ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ψαλίδισε 45 ολόκληρα λεπτά από αυτό το αίσμος...ε.. αριστούργημα ήθελα να πω... με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ο κάθε τυχάρπαστος τζογαδόρος άπληστος αυτού του κόσμου που υποφέρει και παραπαίει στις ηθικές αξίες και να εκφράσει τα παράπονα του.

Λογοκρισία!

Το πιο εκνευριστικό στην υπόθεση προσωπικά, ήταν η ειρωνική παρουσίαση του γεγονότος από το Ελληνικό Κανάλι "Mega" από το οποίο πάνω που περιέγραφε το συμβάν ήταν σαν να έλεγε στον τηλεθεατή "κοίτα να δεις οι απολίτιστοι εκεί στα Εμιράτα! σαν δε ντρέπονται να κόβουν τις σκηνές Σ$ξ και ναρκωτικών από αυτό το ταλαντούχο καλλιτέχνη!"

Μόνο χάρακα δεν έβγαλε να μας κτυπήσει στη παλάμη ο εκφωνητής της είδησης σε περίπτωση που αμφιβάλουμε για τη "καταδικαστέα πράξη των Εμιράτων". Πάλι καλά να λέμε που δεν παρανέβει Ομπάμα και Όλγα Τρέμη στον Ο.Η.Ε. για να θέσουν θέμα πολεμικής επιχείρησης στα Εμιράτα που λογοκρίνουν "Χολεροχουντιανά αριστουργήματα".

Εμείς από τη πλευρά μας παραθέτουμε τη ρήση που έχουν εκεί στο Ντουμπάι η οποία λέει πως "Αν θες πραγματικά να αλλάξεις αυτόν τον κόσμο προς το Καλύτερο τότε πρέπει να Νομοθετείς σαν οι πολίτες της χώρας σου να ήταν τα 3χρονια παιδία σου.

Υποθέτουμε με τη ταπεινή μας σκέψη, πως η Κυρία Τρέμη και ο εκφωνητής της είδησης του Mega δεν θα επέτρεπαν σε καμία περίπτωση το 3χρονο γιος τους να βλέπει σκηνές ακολασίας, ναρκωτικών, ξενύχτια και απληστίας και το μόνο που θα ήθελαν πραγματικά θα ήταν να μεγαλώνουν με ηθικές αξίες και τίμια εργασία.

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν την εκφώνηση της είδησης και ας πούμε για μια φορά την αλήθεια.

Ποιος απο εμάς θα ήθελε το 3χρονο παιδί του να δει σκηνές από τη συγκεκριμένη ταινία;

Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1811: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
  • 1821: Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
  • 1904: Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
  • 1918: Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet