Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Διαδηλώσεις στο Βερολίνο: «Κανένας μουσουλμάνος σε γερμανικό έδαφος»

8 Μάϊ, 08:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Χιλιάδες διαδηλωτές ου ανήκουν στον χώρο της ακροδεξιάς, συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου για να διαμαρτυρηθούν για την είσοδο των προσφύγων και των μεταναστών στην Γερμανία.

«Κανένας μουσουλμάνος σε γερμανικό έδαφος» ήταν το κεντρικό σύνθημα και στόχος τους η Άνγκελα Μέρκελ και η πολιτική της να δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Γερμανία. Τα πνεύματα στην διαδήλωση ήταν οξυμένα καθώς απέναντι από τις ομάδες των ακροδεξιών βρίσκονταν ακτιβιστές φιλικοί προς τους πρόσφυγες, όμως ή έντονη παρουσία της αστυνομίας δεν άφησε να υπάρξουν επεισόδια μεταξύ τους.

Πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η συγκέντρωση ήταν κατώτερη του αναμενόμενου σε ότι αφορά την συμμετοχή, ενώ την ίδια ώρα είχαν οργανωθεί δεκάδες συγκεντρώσεις από υποστηρικτές της Μέρκελ σε άλλα σημεία του Βερολίνου.

Παρ’ όλα αυτά, η υποστήριξη της κοινής γνώμης για τα ακροδεξιά κόμματα της Γερμανίας είναι η υψηλότερη στην ιστορία, λίγες ημέρες μετά την δήλωση που υποστήριξαν αρκετοί ακροδεξιοί πολιτικοί ότι το Ισλάμ είναι ασυμβίβαστο με το σύνταγμα της Γερμανίας.

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα AfD, ακροδεξιό και ευρωσκεπτικιστικό, ένα ποσοστό της τάξεως του 15%, κάτι που το φέρνει να έχει υψηλό αντίκτυπο στην πολιτική ζωή της χώρας.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1347
  Ο Ιωάννης ΣΤ΄ Κατακουζηνός στέφεται συναυτοκράτορας του Ιωάννη Ε΄ Παλαιολόγου.
 • 1908
  Ανταρτικά σώματα προσβάλλουν το χωριό Ιεροπηγή των Κορεστίων, ισχυρό κέντρο των βουλγαρικών δυνάμεων.
 • 1916
  Το οχυρό Ρούπελ καταλαμβάνεται από τους Γερμανούς που το παρέδωσαν έπειτα στους Βούλγαρους.
 • 1941
  Η Σαμοθράκη και η Θάσος παραδίδονται από τους Γερμανούς στους Βούλγαρους.

Φίλοι - Συνεργάτες