Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Λεφούσια μουσουλμάνων επιτίθενται σε Χριστιανούς μετανάστες μέσα στην Ευρώπη! (βίντεο)

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, 17:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Χριστιανοί Άραβες δέχονται επίθεση στην ευρωπαϊκή Δανία από μουσουλμάνους καλοθρεμμένους από τα ευρωπαϊκά προνόμια και επιδόματα, καθώς και από το δημοκρατικότατο χάιδεμα των προοδευτικών ευρωπαϊκών πολιτικών συστημάτων. Δυο γυναίκες- οι μόνες που δέχτηκαν να μιλήσουν στην κάμερα- εξομολογούνται σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας την επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον τους μουσουλμάνοι, οι οποίοι αναθάρρησαν με την δολοφονική δράση του ΙΚΙΛ σε Ιράκ και Συρία και τώρα έχουν ξεκινήσει σαφάρι κατά των Χριστιανών ακόμα και εντός των ευρωπαϊκών εδαφών. Η πρώτη γυναίκα, Λιβανέζικης καταγωγής και Χριστιανή στο θρήσκευμα, δέχτηκε την επίθεση ομάδας νεαρών μουσουλμάνων. Στις αρχές του Αυγούστου η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε δρόμο της πρωτεύουσας Κοπεγχάγης, όταν περικυκλώθηκε από παρέα επτά μουσουλμάνων. Μάλιστα, ένας εξ αυτών σκαρφάλωσε στο αυτοκίνητο της και άρχισε να την βρίζει. Μέχρι που παρατήρησε ότι στον λαιμό της υπήρχε Σταυρός, οπότε και η παρέα σεληνιάστηκε ακόμα περισσότερο. «Φοράς και Σταυρό, Χριστιανή σκύλα; Ξέρεις τι κάνουμε σε άτομα σαν εσένα; Τα πετροβολάμε!», ήταν τα λόγια ενός από τους νεαρούς προς την κοπέλα. Λίγες ημέρες αργότερα, συνάντησε τυχαία έναν από τους δράστες της επίθεσης στον δρόμο, αλλά στην προσπάθειά της να τον κινηματογραφίσει με το κινητό της, ο δράστης της επιτέθηκε πετώντας της γυάλινο μπουκάλι. Η δεύτερη γυναίκα, μετανάστευσε στην Δανία στην ηλικία των 13 ετών από το Ιράν, μιας και η οικογένειά της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην μουσουλμανική χώρα εξαιτίας του χριστιανικού της υπόβαθρου. Δεν είχαν φανταστεί φαίνεται, ότι οι ισλαμιστές θα αναβαθμίζονταν με δόξα και τιμή σε ευρωπαίους πολίτες τα επόμενα χρόνια… Η Ιρανή καταγγέλει ότι, τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της, αντιμετωπίζουν σχεδόν καθημερινά επιθέσεις από μουσουλμάνους της περιοχής. «Μας αποκαλούν άπιστους, βρωμιάρηδες Χριστιανούς και ότι θα πρέπει να λιθοβοληθούμε μέχρι θανάτου»! Ο γιος της δέχτηκε επίθεση ακόμα και στη στάση του λεωφορείου. Η γυναίκα κάλεσε την υπεύθυνη της πολυκατοικίας, όπου ζουν οι μουσουλμάνοι και διαμαρτυρήθηκε. Ώσπου μετά από λίγες ημέρες η παρέα που επιτέθηκε στον γιο της βρισκόταν στο κατώφλι της οικίας της και χτυπούσε την πόρτα. Η ίδια ως καλοκάγαθη Χριστιανή θεώρησε ότι τα αγόρια σκόπευαν να ζητήσουν συγνώμη για τις πράξεις τους. Όμως, έκανε λάθος. Όταν άνοιξε την πόρτα, δυο άντρες εισέβαλλαν στο σπίτι της βρίζοντάς την, απειλώντας την και χτυπώντας την! «Είσαι βρωμιάρα Χριστιανή! Θα σου κάνουμε τη ζωή κόλαση», ενώ σύμφωνα με την μαρτυρία της, την αποκάλεσαν «πόρνη», «άπιστη» και την χτύπησαν στο κεφάλι. Τώρα η γυναίκα από το Ιράν έχει ήδη μετακομίσει σε άλλη περιοχή, αφού υπήρχαν φόβοι και για την ίδια, αλλά και για την ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειάς της. Οι δράστες δεν γνωρίζουμε τι απέγιναν… Ίσως να έλαβαν κανένα επιπλέον επίδομα από την δανέζικη κυβέρνηση… Ε.Μ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved