Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Απίστευτη πρόκληση: "Οι ΗΠΑ θα σεβαστούν την ταυτότητα του μακεδονικού πληθυσμού των Σκοπίων"!

Απίστευτη πρόκληση: "Οι ΗΠΑ θα σεβαστούν την ταυτότητα του μακεδονικού πληθυσμού των Σκοπίων"!

Απίστευτη πρόσκληση από τον απερχόμενο πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, Paul Wohlers, ο οποίος σε δηλώσεις σήμερα, τόνισε ότι η αναφορά του διαδόχου του, Jess Baily, ότι στο πρώην γιουγκοσλαβικό κράτος των Σκοπίων ζούνε κυρίως Σλάβοι και Αλβανοί "έγινε από λάθος και παρερμηνεύθηκε"
Δηλαδοί ποιοι ζουν στο κράτος των Σκοπίων κατά τον Paul Wohlers; "Μακεδόνες" και απευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Ναι, το αυτό είπε! Δεν πάει να κάνει κανένα ice bucket challenge, μπας και συνέλθει;

Η αντίδραση του, έρχεται μετά την κλήση στο Υπουργείου Εξωτερικών των Σκοπίων του αναπληρωτή πρέσβη των ΗΠΑ, για να διευκρινίσει τη δήλωση του νεοδιορισθέντα πρέσβη στην FYROM, Jess Baily, ο οποίος στην ομιλία του στην Αμερικανική Γερουσία, δήλωσε ότι στο πρώην γιουγκοσλαβικό κράτος των Σκοπίων ζούνε κυρίως Σλάβοι και Αλβανοί.
«Η δήλωση μεταδόθηκε εσφαλμένα και διέρρευσε εκτός πλαισίου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αλλάξουν την πολιτική τους προς την FYROM, θα σεβασθούν την ταυτότητα του «μακεδονικού» πληθυσμού», είπε ο Wohlers, αλλά δεν σχολίασε τη βιασύνη την οποία έδειξε στο θέμα το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων.
Ο Jess Baily- σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων- στην ομιλία του στις 17 Σεπτεμβρίου, δήλωσε ότι η σύνθεση του πληθυσμού της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας των Σκοπίων- FYROM, «αποτελείται, κυρίως, από Σλάβους που έχουν πλειοψηφία και από Αλβανούς που είναι η μεγαλύτερη μειονότητα».
Δημοσκόπηση
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved