Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Βρε ζημιά που έπαθαν οι Σκοπιανοί στον Ο.Η.Ε.!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, 21:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
— Από χθες διεξάγεται στη Ν.Υόρκη, η 69η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. Στη Γ.Σ. οι πρόεδροι των κρατών μελών κάθονται με αλφαβητική σειρά. Οι εκπρόσωποι της ΠΓΔΜ κάθονται στο γράμμα Τ, καθώς η ΠΓΔΜ αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ ως «The former Yugoslav Republic of Macedonia».

— Έτσι,ο Πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνωφ,  κάθισε στο «Τ» πίσω από τη Samoa, δίπλα από την Tailand και μπροστά από την Uganta.

— Κάθε αντιπροσωπεία έχει μπροστά της ένα φωτεινό ταμπλό που γράφει το όνομα της χώρας. Έτσι, μπροστά από τον Ιβάνωφ, υπάρχει η πινακίδα «The former Yugoslav Republic of Macedonia».

— Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ όμως, μοίρασε στα ΜΜΕ της γείτονος, τις φωτογραφίες …θολωμένες για να μη βλέπουν οι Σκοπιανοί το FYROM. Μάλιστα, επέλεξαν και μια φωτογραφία στην οποία η μπροστινή κυρία κρύβει το «The former Yugoslav..» και αφήνει να φαίνεται μόνο το «Republic of Macedonia».

— Πώς τον έλεγαν εκείνο τον τύπο στη Β. Κορέα;
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved