Αποκάλυψη ΣΟΚ! Ιδού γιατί δνε συλλαμβάνουν τον τραμπούκο του ΚΚΕ που γρονθοκόπησε τον αστυνομικό!!! (Βίντεο)

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ο ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

Η πληροφορία-σοκ μας ήρθε από αστυνομικές πηγές επειδή ακριβώς ο διασυρμός που έχει υποστεί η ΕΛΑΣ είναι απίστευτος και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιδράσει! Ο Πουλικόγιαννης είναι ένα σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ ενεργεί τραμπούκικα και γρονθοκοπεί πισώπλατα αστυνομικό! Αντί να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο δεν κινείται καμία διαδικασία σε βάρος του! Ο κ. Δένδιας παρέχει πλήρη προστασία στον Πουλικόγιαννη, τον άνθρωπο που έπρεπε ήδη να βρίσκεται κρατούμενος στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν οι αστυνομικές αρχές, ο λόγος που τυγχάνει ασυλίας είναι ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής. Εάν λοιπόν οδηγείτο στο Αυτόφωρο και καταδικαζόταν (που θα καταδικαζόταν γιατί φαίνεται στο βίντεο να γρονθοκοπεί πισώπλατα αστυνομικό και μάλιστα απρόκλητα, αυτομάτως θα εθεωρείτο αναξιόπιστος μάρτυρας και θα "καιγόταν" ένα ακόμα χαρτί κατά της Χρυσής Αυγής!

Εάν δεν είναι έτσι καλούμε τον κ. Δένδια να το διαψεύσει. Είναι ή δεν είναι κύριε Υπουργέ μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χ.Α. ο Πουλικόγιαννης; Και γι' αυτό τον λόγο δεν τον συλλαμβάνετε; Ντροπή και Αίσχος! Θα έπρεπε ήδη να έχετε παραιτηθεί.

Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το "Έλευσις Ελλήνων";
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1071: Δεινή ήττα του Αυτοκρατορικού Στρατού στο Μαντζικέρτ της Μικράς Ασίας από τους Σελτζούκους Τούρκους.
  • 1821: Μάχη των Βασιλικών όπου 2.000 Έλληνες κατατροπώνουν 8.000 Τούρκους.
  • 1827: Ο αιγυπτιακός στόλος, υπό τον Μουχαρέ μπέη και τον γάλλο ναύαρχο, φθάνει στο Νεόκαστρο Μεσσηνίας.
  • 1907: Φονεύονται από τους Τούρκους στο χωριό Μοκρίνο της Κερκίνης ο Παντ. Παπαϊωάννου και τρεις από τους άνδρες του.
  • 1922: Εκκενώνεται από τις ελληνικές δυνάμεις η Μαγνησία της Μ. Ασίας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet