Ξεφτίλα του ΥΠΕΣ: Οι τουρκοχαφιέδες με αυτόνομο ψηφοδέλτιο!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα θα υπάρξει αυτόνομο ευρωψηφοδέλτιο ενός μειονοτικού-αυτονομιστικού κόμματος. Πρόκειται για το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEB (Dostluk, Esitlik, Baris), το οποίο κατέρχεται στις εκλογές πανελλαδικά με αρχηγό τον τουρκοχαφιέ Μουσταφά Αλή Τσαβούς, έναν πρώην καφετζή της Κομοτηνής, ο οποίος με εντολή του εκεί τουρκικού προξενείου ανέλαβε τα ηνία αυτού του κόμματος. Πρόθεση των τουρκοχαφιέδων είναι να συσπειρώσουν την μειονοτική ψήφο στην Θράκη και γενικότερα στην Ελλάδα. Το κόμμα DEB εννοείται ότι χρηματοδοτείται από την Τουρκία και θα προσπαθήσει να καταγράψει στις ευρωεκλογές ένα ποσοστό που θα του δώσει την δυνατότητα να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή, ώστε να μπορέσει να αποτελέσει ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί με την ψοφοδεξιά και την εγκληματική αριστερά στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σε πρόσφατη προεκλογική του ομιλία σε χωριό της Ροδόπης ο τουρκοχαφιές Τσαβούς είπε τα εξής καταπληκτικά, χωρίς βέβαια να υπάρξει αντίδραση από την μνημονιακή κυβέρνηση των προδοτών: «Εμείς προερχόμαστε από την τουρκική φυλή. Τούρκοι γεννηθήκαμε και Τούρκοι θα πεθάνουμε. Είμαστε ο μισός πληθυσμός στην Ροδόπη, αλλά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι χριστιανοί. Οι μισοί από τους μισθούς που παίρνουνε είναι μισθοί των Τούρκων της Δυτικής Θράκης». Επισημαίνουμε ότι όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι στην Δυτική Θράκη έχουν υποχρεωθεί από το τουρκικό προξενείο να δηλώσουν στήριξη για τις ευρωεκλογές στο τουρκόφωνο κόμμα DEB, ενώ τουρκοχαφιέδες και μουσουλμάνοι του υποκόσμου εμφανίζονται σε κεντρικούς προεκλογικούς ρόλους και στο ευρωψηφοδέλτιο του Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Οι πολιτικάντηδες που κυβερνούν, για πολύ λίγο ακόμη, την χώρα μας εξευτελίζονται και διασύρονται καθημερινά από την δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Οι προδότες πολιτικοί με αιχμή του δόρατος τους τουρκοχαφιέδες και το κόμμα DEB προσανατολίζονται στην υποθήκευση της Ελληνικής Θράκης, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί νέο κρατίδιο με το μοντέλο του Κοσσυφοπεδίου. Η Τουρκία επιδιώκει τον εκτουρκισμό του συνόλου της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης με την συμπαιγνία και ανοχή της ψοφοδεξιάς και της εγκληματικής αριστεράς, ενώ ταυτόχρονα οι ΗΠΑ και οι Αμερικανοσιωνιστές έχουν καταστρέψει τις ενεργειακές, εξοπλιστικές και πολιτικές σχέσεις Αθήνας και Μόσχας, έτσι ώστε η Ελλάδα να στερείται άλλης συμμαχικής αλληλεγγύης πλην αυτής του ΝΑΤΟ, που ως γνωστό εξυπηρετεί τα διεθνή σιωνιστικά συμφέροντα. Αντί η Άγκυρα να είναι διεθνώς κατηγορούμενη για την βίαιη εκδίωξη των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη, κατηγορεί εκείνη την Ελλάδα για καταπειστική συμπεριφορά των μουσουλμάνων της Θράκης. Την ίδια στιγμή οι προδότες πολιτικάντηδες υποχρεώνουν τους Πομάκους να μαθαίνουν στο σχολείο τουρκικά, που δεν είναι η μητρική τους γλώσσα, παραβιάζοντας την συνθήκη της Λωζάννης και τα βασικά δικαιώματα των Πομάκων για εκπαίδευση στην πομακική γλώσσα και συμβάλλοντας έτσι στον μακροχρόνιο εκτουρκισμό τους.

Η μυωπική αντίληψη και ταυτόχρονα προδοτική πολιτική των τενεκέδων που κυβερνούν την χώρα οδηγεί αναπόφευκτα στην τουρκική ομηρία της Θράκης. Η ψοφοδεξιά και η εγκληματική αριστερά ως εργαλεία του διεθνούς Σιωνισμού, οι προδότες του Κολλεγίου των Αθηνών, τα «προοδευτικά» καθάρματα του Πολυτεχνείου έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν την Θράκη, την Κύπρο, την Μακεδονία και το Αιγαίο, δηλαδή περιοχές που υποσχέθηκαν οι Αμερικανοσιωνιστές στην Τουρκία, στο Ισραήλ και στα Σκόπια.

Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουμε προτού καταστραφούμε τελεσίδικα. Στις Ευρωεκλογές πρέπει να ψηφίσουμε πατριωτικά και εθνικιστικά. Ουδείς από την ψοφοδεξιά και την εγκληματική αριστερά πρέπει να αποσταλεί στις Βρυξέλλες. Η Ευρώπη των Εθνών θα πραγματοποιηθεί μόνο με την παρουσία στην Ευρωβουλή της Εθνικιστικής Ελλάδας, με την ισχυρή παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τα σημερινά προβλήματα Μειονότητες, Εθνική Άμυνα, Οικονομική Καταστροφή, Κυριαρχία και Εδαφική Ακεραιότητα επιβάλλεται να λυθούν με εθνικιστική πάλη και όχι με πολιτικάντικη επαιτεία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν επαιτεί, απαιτεί και διεκδικεί τα πάντα.

Γ. Λιναρδής
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1829: Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
  • 1914: Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
  • 1943: Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία. Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
  • 1946: Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet