Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
To δάκρυ του Αρχηγού στα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Υψώματος 731! (Βίντεο)

To δάκρυ του Αρχηγού στα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Υψώματος 731! (Βίντεο)

Σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο να βλέπεις τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ να δακρύζει ,ούτε να τον ακούς να μιλά με σπασμένη φωνή από την συγκίνηση !

Το βούρκωμα του Αρχηγού σεβάστηκε ακόμη και ο καμεραμάν του γνωστού Καναλιού της Κεντρικής Ελλάδος και έστρεψε την κάμερα αλλού, μη μπορώντας να αντέξει και αυτός την φόρτιση της στιγμής !

to_dakru_tou_arxigou_sta_apokaluptiria_tou_mnimeiou_tou_ycomatos_731_binteo-2.jpg

Από τις λίγες στιγμές που ο φακός καταγράφει και αποδίδει τις μεγάλες στιγμές  που έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια … Αλλά και την αντίδραση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος που δάκρυσε αναλογιζόμενος την θυσία των απλών ανθρώπων του Θεσσαλικού Κάμπου !

Πως όμως να αντέξεις σαν βλέπεις το Γέροντα Μαχητή του 731 να  προσπαθεί να ανέβει τα σκαλιά του Μνημείου για αποτίσει φόρο τιμής στους συμπολεμιστές του!

Δημοσκόπηση
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved