Σε όλα τα γήπεδα της Βραζιλίας διαφημίζεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Αφού είδαμε τους συμβολισμούς(666) στην μπάλα του μουντιάλ, τώρα θα δούμε τα γήπεδα της Βραζιλίας όπου γίνονται οι αγώνες. Θα δούμε το εσωτερικό των γηπέδων, γιατί αυτό δείχνουν οι τηλεοράσεις. Και αυτοί που σχεδιάζουν όλα αυτά, ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι θα δουν τα δισεκατομμύρια μάτια των ανθρώπων που είναι καθηλωμένα στις τηλεοράσεις παρά οι μερικές χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Τα γήπεδα είναι το σκηνικό στο παγκόσμιο θέατρο της προπαγάνδας, πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές, κομπάρσοι οι θεατές, οι δημοσιογράφοι είναι οι χειριστές των προβολέων και το όλο έργο σκηνοθετεί η παγκόσμια κρυφή εξουσία.

Σχεδόν όλος ο πλανήτης έχει δει τα σχέδια διακόσμησης σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου που είναι τοποθετημένα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και πίσω από τις διαφημίσεις των χορηγών εταιρειών.

se_ola_ta_gipeda_tis_brazilias_diafimizetai_i_nea_taxi_pragmaton-1.jpg

Σ’ αυτό το επίπεδο, το πρώτο, τα σχέδια έχουν μπλε αποχρώσεις αλλά στα πιο πάνω επίπεδα, όπως στα διαζώματα και στις θύρες εξόδου, υπάρχουν τα ίδια σχέδια, αλλά είναι πολύχρωμα.

se_ola_ta_gipeda_tis_brazilias_diafimizetai_i_nea_taxi_pragmaton-2.jpg

Με τα ίδια πολύχρωμα σχέδια είναι επίσης βαμμένα και τα λεωφορεία των εθνικών ομάδων οι οποίες τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους.

se_ola_ta_gipeda_tis_brazilias_diafimizetai_i_nea_taxi_pragmaton-3.jpg

Η πολύχρωμη αυτή παράσταση, που είναι πανταχού παρούσα, είναι της ΦΙΦΑ. Της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, και υπάρχει στην κεντρική σελίδα της www.fifa.com. Η παράσταση χαρακτηρίζει τη διοργάνωση στην Βραζιλία, που όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, τα σχήματα, τα χρώματα και οι εικόνες που θα δει το ανθρώπινο πλήθος δεν επιλέγονται κατά τύχη.

se_ola_ta_gipeda_tis_brazilias_diafimizetai_i_nea_taxi_pragmaton-4.jpg

Παρατηρώντας κανείς την παράσταση της ΦΙΦΑ βλέπει ότι ανατέλλουν 6 ήλιοι. Ο ανατέλλων ήλιος είναι το σήμα της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Από αυτούς, οι 5 πρώτοι, σύμφωνα με την προοπτική στο σχέδιο, είναι στην ουσία μη πραγματικοί, ψεύτικοι. Δεν μπορούν να υπάρξουν. Αυτό θα δικαιολογηθεί από τους εφησυχασμένους, ως τέχνη. Αλλά, αυτοί οι ήλιοι, προμηνύουν την έλευση κάποιων γεγονότων, ψεύτικων, παραπλανητικών, που αυτά τα γνωρίζουν μόνο αυτοί που τα προγραμματίζουν. Εύκολα πάντως γίνεται κατανοητή, γιατί είναι οφθαλμοφανές (φαίνεται η ημισέληνος με το αστέρι) η ανατολή του Ισλάμ, κατάσταση την οποία ήδη βιώνει ο πλανήτης, αλλά όχι ακόμη στο πραγματικό της μέγεθος και ένταση, ειδικά στην Ελλάδα. Ο δε ήλιος που συμβολίζει την άνοδο του Ισλάμ έχει το χρώμα του ψυχρού μπλε και ούτε ακτίνες έχει. Κάτι μικροί κύκλοι… Ο ήλιος αυτός δεν φωτίζει. Σκοταδισμός.

Ο τελευταίος ήλιος, ο έκτος όπως φαίνεται στην εικόνα, είναι ο μόνος ρεαλιστικός, ο μόνος υπαρκτός. Είναι κίτρινος με μακριές και αιχμηρές ακτίνες, από τους υπολοίπους κανείς δεν έχει αιχμηρές ακτίνες, και είναι πιο ψηλά από όλους. Είναι επιβλητικός. Ο ήλιος εξουσιαστής, ο ήλιος νικητής, ο ήλιος ο τελευταίος. Κανείς άλλος μετά από αυτόν. Ο ήλιος της αλήθειας. Ο ήλιος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το πιο περίεργο όμως στη ζωγραφιά της ΦΙΦΑ είναι η ιπτάμενη φιγούρα, (αυτή που δείχνει το βέλος) μοιάζει με ανθρώπινη, η οποία έρχεται προς τη γη. Πως την εμπνεύστηκε ο «καλλιτέχνης» που την σχεδίασε; Πως και σχεδίασε αυτό το πράγμα ανάμεσα στα άστρα και τους πλανήτες; Εν πάση περιπτώσει ποιος είναι αυτός που έρχεται από τον ουρανό, από πού έρχεται και πως το ξέρουν κάποιοι ότι κάποιος έρχεται; Μήπως αυτοί, οι κρυφοί εξουσιαστές, δρομολογούν έτσι τα γεγονότα; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά κάποια πράσινα και κίτρινα ανθρωπάκια πανηγυρίζουν.

Η μεγαλύτερη διαφήμιση στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι αυτή της Νέα Τάξης, και είναι δίκαιο αυτό, γιατί αυτή είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της διοργάνωσης. Όπως η μπάλα, έτσι και το πολύχρωμο σχέδιο της ΦΙΦΑ έχει αναφορά στο διάστημα. Η προπαγάνδα στα καλύτερά της.

Χρήστος Μαντζιάρης
Στην ίδια κατηγορία
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το "Έλευσις Ελλήνων";
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -479: Μάχη στις Πλαταιές όπου ο στρατός των Ελλήνων κατανικά τον περσικό και σκοτώνει τον Μαρδόνιο. Ναυμαχία στη Μυκάλη όπου πυρπολείται ο περσικός στόλος και απελευθερώνεται η Ιωνία από τον περσικό ζυγό.
  • 443: Τα Βυζαντινά στρατεύματα ηττώνται στη Φιλιππούπολη από τους Ούννους του Αττίλα.
  • 1823: Έλληνες επαναστάτες αποκρούουν Τούρκους ιππείς που κατευθύνονταν από την Θήβα στην Αθήνα.
  • 1826: Ισχυρές δυνάμεις Τουρκοαιγυπτίων, υπό τον Ιμπραήμ, επιτίθενται εναντίον της Μανιάκοβας της Μάνης.
  • 1906: Φονεύεται από κομιτατζήδες ο οπλαρχηγός Παπασταύρος Τσάμης κοντά στα Καλύβια Λάκκου (περιοχή όρους Βίτσι).
  • 1922: Τα τελευταία ελληνικά τμήματα εγκαταλείπουν την Σμύρνη τις πρωινές ώρες. Κατακρεουργείται ο Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet