Το NBC προκαλεί: Αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Η διεθνής κοινότητα έχει αποφασίσει πως το επίσημο όνομα των Σκοπίων είναι «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» ένα όμως από τα πιο έγκριτα δίκτυα του κόσμου, το NBC αποφασίσε να την αποκαλέσει απλώς "Μακεδονία".

Έχει συμπεριλάβει σε ένα υπέροχο ομολογουμένως φωτογραφικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του, το καρναβάλι της ανάμεσα στα μεγαλύτερα του κόσμου.

Του Ρίο, της Νίκαιας, της Λουζόν, της Νέας Ορλεάνης. Θα μου πεις, γιατί; Της Νάουσας που επίσης συμπεριλαμβάνει είναι κάτι καλύτερο; Μπορεί να έχεις και δίκιο. Στο καρναβάλι εξ' άλλου όλα επιτρέπονται.

Στον τίτλο του άρθρου λέει: "Καρναβάλι από τη Βραζιλία ως τη Μακεδονία" για να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά μετά στο κείμενο, το μαζεύει με την εξής περιγραφή: "Μασκοφόροι στο καρναβάλι της Στρουμίτσα, μιας πόλης 150 χλμ νοτιοανατολικά από τα Σκόπια, την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Αυτή τη μέρα, την 1η Μαρτίου, οι Μακεδόνες (σ.σ. εδώ ο συντάκτης πάλι το αλλάζει) γιορτάζουν το Τριήμερο, μια χριστιανική ορθόδοξη γιορτή, κατά την οποία τα διαβολικά πνεύματα εκδιώκονται με χορευτικά τελετουργικά".
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1821: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
  • 1824: Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
  • 1907: Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών. Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
  • 1913: Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
  • 1920: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
  • 1942: Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
  • 1944: Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet