Σύντομα Διαθέσιμο!
Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΟ... ΘΗΡΙΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΕΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΟ... ΘΗΡΙΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΕΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!

Η εικόνα του μπορεί να τρομάζει, αλλά όποιος τον γνωρίζεις καλά, μιλά με τα καλύτερα λόγια. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Μαραγγό, τον «καλοκάγαθο γίγαντα» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπως τον αποκαλούν.

Ο Τριαντάφυλλος, εδώ και περίπου 14 χρόνια καλημερίζει με ευγένεια και χαμόγελο τους κληρικούς και τους λαϊκούς στην είσοδο του «στρατηγείου της Εκκλησίας», στην οδό Αγίας Φιλοθέης.

Ο φρουρός της Αρχιεπισκοπής, διατηρεί αυτό το πόστο από την εποχή του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου και υπάγεται διοικητικά στην ΕΛ.ΑΣ. «Ο μακαριστός Χριστόδουλος πρόλαβε τις συμμετοχές μου στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2000 και του 2002, καθώς και το Παγκόσμιο της Γερμανίας, το 2005. Θυμάμαι, λοιπόν ότι κάθε φορά που με έβλεπε να έχω αδυνατίσει, μου έκανε την ίδια ερώτηση χαμογελαστός: Πάλι δίαιτα κάνεις, Τριαντάφυλλε; Πάλι για αγώνες ετοιμάζεσαι;», αναφέρει μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και συνέχισε λέγοντας ότι ο εκλιπών Αρχιεπίσκοπος πάντα τον στήριζε.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved