Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Οργή του Τούρκου Συνταγματάρχη για τον «Πόλεμο του Μεγαλομανή Ερντογάν!» (Βίντεο)

26 Αύγ, 08:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ο Τούρκος Συνταγματάρχης-αδερφός του Λοχαγού Αλή Αλκάν εκτός εαυτού στην κηδεία του αδερφού!

"Αυτοί που μέχρι χτες μιλούσαν για λύση, τι έγινε και τώρα μιλάνε για πόλεμο;"

Συνοδεία 15 χιλιάδων ατόμων έγινε στην Οσμανίγιε η κηδεία του λοχαγού Αλή Αλκάν, ο οποίος έπεσε μάρτυρας το βράδυ της Παρασκευής στη επίθεση που οργάνωσαν με όπλα και ρουκέτες οι ΠΚΚδες σε φυλάκιο της στρατοχωροφυλακής στο Αϊβαλίκ του νομού Σιρνάκ.

Στην τελετή μετείχε και ο συνταγματάρχης της στρατοχωροφυλακής Μεχμέτ Αλκάν-αδερφός του θανόντος, ο οποίος αντέδρασε φωνάζοντας:

"«Αλή μου! Το παιδί της πατρίδας που κείτεται εδώ είναι μόλις 32 ετών. Δεν είχε χορτάσει ακόμη την πατρίδα και τους αγαπημένους του. Ποιος είναι ο δολοφόνος εδώ; Ποιος είναι ο λόγος για αυτό; Αυτοί που μέχρι χτες μιλούσαν για λύση, τι έγινε και τώρα μιλάνε για πόλεμο;

Αυτό το να γυρνάς στα μέγαρα με 30 σωματοφύλακες, να ανεβαίνεις σε θωρακισμένα αυτοκίνητα και από την άλλη να λες πως «θέλω να γίνω μάρτυρας» δεν γίνονται. Να πάνε αυτοί να πολεμήσουν".

Έντονη υπήρξε η αντίδραση του κόσμου κατά των βουλευτών του ΑΚΡ, ενώ έγινε προσπάθεια να γίνει σύντομα η προσευχή και να αποτραπεί η ένταση.

Όταν οι βουλευτές του ΑΚΡ Σουάτ Ονάλ και Μουτζαχίτ Ντουρμούσογλου μαζί με τον πρόεδρο της νομαρχιακής οργάνωσης του ΑΚΡ Χαμζά Τορ θέλησαν να περάσουν στις πρώτες θέσεις της κηδείας, κάποιος από το πλήθος φώναξε "Εσείς δεν έχετε καμία δουλειά εδώ. Εξαφανιστείτε από εδώ". Ενώ ένας άλλος συγγενής του θανόντος φώναξε "Εγώ είμαι συγγενής του μάρτυρα και δεν είμαι στις πρώτες θέσεις, αυτοί οι κατσαπλιάδες τι δουλειά έχουν εδώ;".

Μετά από τις αντιδράσεις οι βουλευτές απομακρύνθηκαν, ενώ ο Αχμέτ Σαχίν-συγγενής του μάρτυρα απευθυνόμενος στον πρόεδρο Ερντογάν φώναξε: "Μα τι συμφωνία έκανες που τα παιδιά της πατρίδας φεύγουν έτσι; Τι συμφωνία είναι αυτή; Πότε θα τελειώσουν όλα αυτά; Μέχρι πότε θα κείτονται έτσι τα παιδιά της πατρίδας;"




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι έκανε καλά ο αστυνομικός στην Κω και χαστούκισε τον λαθρομετανάστη;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • -479
    Μάχη στις Πλαταιές όπου ο στρατός των Ελλήνων κατανικά τον περσικό και σκοτώνει τον Μαρδόνιο. Ναυμαχία στη Μυκάλη όπου πυρπολείται ο περσικός στόλος και απελευθερώνεται η Ιωνία από τον περσικό ζυγό.
  • 443
    Τα Βυζαντινά στρατεύματα ηττώνται στη Φιλιππούπολη από τους Ούννους του Αττίλα.
  • 1823
    Έλληνες επαναστάτες αποκρούουν Τούρκους ιππείς που κατευθύνονταν από την Θήβα στην Αθήνα.
  • 1826
    Ισχυρές δυνάμεις Τουρκοαιγυπτίων, υπό τον Ιμπραήμ, επιτίθενται εναντίον της Μανιάκοβας της Μάνης.
  • 1906
    Φονεύεται από κομιτατζήδες ο οπλαρχηγός Παπασταύρος Τσάμης κοντά στα Καλύβια Λάκκου (περιοχή όρους Βίτσι).
  • 1922
    Τα τελευταία ελληνικά τμήματα εγκαταλείπουν την Σμύρνη τις πρωινές ώρες. Κατακρεουργείται ο Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος.

Φίλοι - Συνεργάτες