Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Φιλοσιωνιστικό αμόκ του ΣΥΡΙΖΑ, με έπαθλο την ...εξουσία!

Φιλοσιωνιστικό αμόκ του ΣΥΡΙΖΑ, με έπαθλο την ...εξουσία!

Σε συνέχεια της πύρινης ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με αίτημα να φύγει το πάρκινγκ από την πλατεία Ελευθερίας και να μετατραπεί αυτή σε πάρκο ιστορικής μνήμης των εβραίων (κι ας χάσει ο δήμος Θεσσαλονίκης 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο – χαλάλι αφού είναι για τους εβραίους!), ήρθε και η παρέμβαση του… αειθαλούς βουλευτή του συνονθυλεύματος, Τ. Κουράκη, με… βαρυσήμαντο άρθρο υπό τον τίτλο: «Η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας οδεύει από πλατεία μνήμης προς πλατεία λήθης».

Ιδού οι διαπιστώσεις του: «…Η πόλη δεν έκανε την υπέρβαση, δεν ξεπέρασε αιώνες μισαλλοδοξίας και διακρίσεων και δεν απέδειξε ότι θεωρεί τους Εβραίους ισάξιους συμπολίτες μας. Η προβληματική σχέση των Ελλήνων με τις μειονότητες και τους αλλόθρησκους συμπολίτες μας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας από πλατεία μνήμης οδεύει προς πλατεία λήθης. Μια πόλη που ξορκίζει τις ευθύνες των χριστιανών για την αρπαγή της περιουσίας των Εβραίων.

Που επιβεβαιώνει ότι ο φασισμός και ο αντισημιτισμός είναι ακόμη εδώ. Όταν η ανάπλαση ενταφιάζει οριστικά το ότι 9.000 Εβραίοι το Σάββατο της 11ης Ιουλίου του 1942 υπέστησαν πολύωρο δημόσιο εξευτελισμό από τις γερμανικές αρχές κατοχής και 45.000 Εβραίοι οδηγήθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γερμανία. Η ιστορική εκμηδένιση του Ολοκαυτώματος και η συγγνώμη που δεν δόθηκε ποτέ. Και που θα ήταν η μοναδική ευκαιρία να το κάνει η πόλις. Η πόλις η πολιτισμική, το σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών. Κρίμα…».

Προς τι το φιλοσιωνιστικό αμόκ του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς, υπάρχει σοβαρός… ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων… συνιστωσών του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, για το ποια θα ικανοποιήσει περισσότερο τους διεθνείς εξουσιαστές, με έπαθλο την… εξουσία. Καλή η προσπάθεια, αλλά λογαριάζουν οι πολιτικάντηδες χωρίς τον… ξενοδόχο: τον ελληνικό λαό!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved