Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τρεις συναντήσεις με εξωγήινους

Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τρεις συναντήσεις με εξωγήινους

Ουάσιγκτον.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντουάτ Αϊζενχάουερ (1953-1961) είχε τρεις συναντήσεις με εξωγήινους, ισχυρίζεται πρώην σύμβουλος της προεδρικής διοίκησης του.

Η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί σε μία απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο Νέο Μέξικο το 1954, όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας Τίμοθι Γκούντε.

Ο Αϊζενχάουερ και οι αξιωματούχοι του FBI κανόνισαν μια συνάντηση με μερικά πλάσματα που έστελναν ‘τηλεπαθητικά μηνύματα’ και τελικά συναντήθηκαν τρεις φορές στην Πολεμική Αεροπορική Βάση «Holloman» με την ‘παρουσία πολλών μαρτύρων’.

Τους τελευταίους μήνες, οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, ισχυρίστηκαν ότι η συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής του Λευκού Οίκου και των μυστηριωδών πλασμάτων πραγματοποιήθηκε. Μάλιστα, για πρώτη φορά εξέχων εκπρόσωπος της ακαδημαϊκής κοινότητας το ανακοίνωσε δημόσια.

Ο Timothy Goode, είναι πρώην σύμβουλος του αμερικανικού Κογκρέσου και του Πενταγώνου. Επιπρόσθετα, σε σοβαρή εκπομπή του δικτύου BBC (BBC.co.uk/bbctwo) αναφέρθηκε ότι οι κυβερνήσεις πολλών χωρών σε όλον τον κόσμο έχουν τακτική επαφή με τους εξωγήινους εδώ και δεκαετίες.

Ο Goode επισημαίνει ακόμη μία διαπίστωση:

« Οι εξωγήινοι είχαν τόσο επίσημες, όσο και ανεπίσημες επαφές με χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο».

Σημειώνεται ότι στο τέλος του περασμένου έτους, η κυβέρνηση Ομπάμα ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων. Η ασυνήθιστη δήλωση ήταν συνέπεια δύο

Η προεδρική διοίκηση στις ΗΠΑ υποχρεούται να δώσει μια επίσημη απάντηση σε κάθε ερώτηση ενός ορισμένου αριθμού υπογραφών που συγκεντρώνονται.

Δείτε το βίντεο στο youtube
Δημοσκόπηση
:
 
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved