Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ο προκλητικός Μπαγίς λέει τους Κύπριους κακομαθημένους!

Ο προκλητικός Μπαγίς λέει τους Κύπριους κακομαθημένους!

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας και διαπραγματευτής στην Ε.Ε. ,Egemen Bağış, συνεχίζει τις επαφές του στην Ουγγαρία σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο trt.

Στο περιθώριο των επίσημων επαφών του ο τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος συναντήθηκε διαδοχικά με τον γραμματέα των Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ενικο Γκιορι και τον υπουργό Εξωτερικών Γιανο Μαρτονουι.

Η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας στην Ε.Ε ήταν το κεντρικό θέμα στην συζήτηση που είχε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Egemen Bağış με τον γραμματέα των Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ουγγαρίας Ενικο Γκιορι , οποίος δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στο πλαίσιο αυτό την απόλυτη υποστήριξη της χώρας του στη προσπάθεια ένταξης της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και τις εργασίες που κατευθύνονται για την ελεύθερη διακίνηση των τούρκων πολιτών στις χώρες μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας.

Ακολούθως πραγματοποίησε μια συνάντηση με τον ομόλογο του Γιανο Μαρτονουι και στις δηλώσεις του που έκανε στους δημοσιογράφους, ο Egemen Bağış στο πέρας της συνομιλίας αυτής, τόνισε χαρακτηριστικά... « Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωσης επιθυμεί να γλυτώσει από το παρουσιαστικό «Χριστιανικής Λέσχης» τότε πρέπει να αποδεχτεί στους κόλπους της, τις χώρες όπως η Τουρκία και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ο Egemen Bağış σχολιάζοντας και την σημερινή θέση της ρωμιοκυπριακής διοίκησης επέκρινε με σαφή γλώσσα την προσφυγή τους στο διεθνή δανεισμό λέγοντας.. «Η κυπριακή διοίκηση χρεοκόπησε λόγω του αδιεξόδου στο νησί με αποτέλεσμα να υποφέρουν λόγω της πολιτικής τους για αδιέξοδο και γιατί είναι κακομαθημένοι. Εάν η πολιτική τους ήταν υπέρ της επίλυσης του κυπριακού ζητήματος σήμερα όλο το νησί θα ζούσε εντός ευημερίας και άνεσης. Πάλι δε είμαστε διατιθέμενοι να τείνουμε την χείρα βοήθειας».
Δημοσκόπηση
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved