Σύντομα Διαθέσιμο!
Ρε τι κάνετε εκεί στον δήμο Χανίων;;; Πετάνε τα μπάζα στο μνημείο των Ενετικών τειχών!

Ρε τι κάνετε εκεί στον δήμο Χανίων;;; Πετάνε τα μπάζα στο μνημείο των Ενετικών τειχών!

Τέλος στις εικόνες ντροπής με τα πεταμένα μπάζα πάνω στα ενετικά τείχη επί της οδού Μίνωος αναμένεται να μπει την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα μπάζα που έχουν γεμίσει το μνημείο και τα οποία βρέθηκαν εκεί “προσωρινά” από έργα που πραγματοποιεί ο Δήμος Χανίων στο κεντρικό τμήμα της παλιάς πόλης πρόκειται, σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη, να απομακρυνθούν από τη Δευτέρα και ο χώρος να αποκατασταθεί.

Η εικόνα που παρουσιάζει το τείχος, όπως αποτύπωσε και ο φωτογραφικός φακός των “Χ.Ν.”, είναι πραγματικά αποκαρδιωτική καθώς οποιοσδήποτε επισκεφθεί τα τείχη έρχεται αντιμέτωπος με σωρούς από μπάζα πεταμένα σε κάθε γωνιά των τειχών ή απλωμένα κατά μήκος της πλευράς της Μίνωος.

Μπάζα που, όπως ανέφεραν περίοικοι, δεν προέρχονται μόνο από τα έργα του Δήμου Χανίων, αλλά -πιθανόν- και από εργολαβίες ιδιωτών, οι οποίοι βλέποντας το μνημείο να μετατρέπεται σε χώρο εναπόθεσης αδρανών υλικών, θεώρησαν ότι μπορούν κι αυτοί να ξεφορτωθούν ό,τι δεν τους χρειάζεται.

Μιλώντας στα Χανιώτικα Νέα κάτοικοι της περιοχής -που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους- εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εικόνα των τειχών που συχνά, για πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες, αποτελούν χώρο περιπάτου και αναψυχής.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved