Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ακόμα και οι Εβραίοι λατρεύουν την Αρχαία Ελλάδα περισσότερο από τους δικούς μας τους μπολσεβίκους... Σε Αρχαιοελληνική υδρία ζήτησε να μπει μετά θάνατον η στάχτη του ο εβραίος ιδρυτής της ψυχιατρικής Σίγκμουντ Φρόυντ!

Ακόμα και οι Εβραίοι λατρεύουν την Αρχαία Ελλάδα περισσότερο από τους δικούς μας τους μπολσεβίκους... Σε Αρχαιοελληνική υδρία ζήτησε να μπει μετά θάνατον η στάχτη του ο εβραίος ιδρυτής της ψυχιατρικής Σίγκμουντ Φρόυντ!

Η υδρία χρονολογείται από το 300 π.Χ. - Είχε εκτεθεί στο κοινό μετά την αποτέφρωση του Φρόιντ το 1939, προστέθηκαν και οι στάχτες της συζύγου του

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, το προσωπικό του κρεματορίου ανακάλυψε τα σπασμένα κομμάτια της υδρίας, που χρονολογείται από το 300 π.Χ. και προέρχονταν από την προσωπική συλλογή αρχαιοτήτων του Φρόιντ.

Κλέφτες έσπασαν κατά λάθος αρχαιοελληνική υδρία τεράστιας αξίας, που περιείχε την τέφρα του κορυφαίου ψυχαναλυτή Σίγκμουντ Φρόιντ και της συζύγου του, στην προσπάθεια τους να την κλέψουν. Η αποτυχημένη απόπειρα κλοπής σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από το κρεματόριο Γκόλντερς Γκριν στο βόρειο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του κρεματορίου ανακάλυψε τα σπασμένα κομμάτια της υδρίας, που χρονολογείται από το 300 π.Χ. και προέρχονταν από την πλούσια προσωπική συλλογή αρχαιοτήτων του Φρόιντ, την 1η Ιανουαρίου, με τους κλέφτες να έχουν μπει κατά τη διάρκεια της νύχτας και να την έσπασαν στην προσπάθειά τους να την κλέψουν.

Η υδρία είχε εκτεθεί στο κοινό μετά την αποτέφρωση του Φρόιντ στο Γκόλντερς Γκριν, το 1939, μετά το θάνατό του, σε ηλικία 83 ετών. Όταν απεβίωσε και η σύζυγός του Μάρθα Φρόιντ το 1951, σε ηλικία 90 ετών, οι στάχτες της προστέθηκαν στην υδρία.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved