Σύντομα Διαθέσιμο!
«Εμείς γνωρίζουμε ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

«Εμείς γνωρίζουμε ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Ποιός λέει τα παραπάνω λόγια ή καλύτερα ποιός τα γράφει (διότι υπάρχει έγγραφο); Διαβάστε τα επίσημα κατασχεμένα έγγραφα όπως τα αποκάλυψε το Εργαστήριο Γραφολογίας της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και το Πόρισμα του εισαγγελέα για ένα γεγονός που συνέβη κατά το 1993 όταν ο Σαμαράς ήταν ακόμη στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη. Φωτίζει τα γεγονότα σήμερα και μας κάνει να αναρωτηθούμε (με στοιχεία) ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτά τα 22 χρόνια, όπως επίσης και το φλερτ της Ν.Δ. κυριολεκτικά με σατανιστικούς χώρους που κάνουν ανθρωποθυσίες (χωρίς την παραμικρή υπερβολή, όπως θα δείτε).

Τα παραπάνω λόγια του τίτλου τα γράφει η περιβόητη οργάνωση Scientology, που τότε λειτουργούσε μέσω του «φιλοσοφικού» κέντρου ΚΕΦΕ, το οποίο η Δικαιοσύνη έκλεισε οριστικά το 1997. Τα γράφει σε Αναφορά της Μυστικής Υπηρεσίας της (Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων -“OSA”), η οποία κατασχέθηκε το 1995 στις εφόδους του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στα γραφεία του ΚΕΦΕ. Ειδικότερα, ήταν το αρχείο OSAP1.RPT στην 83η κατασχεμένη δισκέτα. Τα ηλεκτρονικά πειστήρια που βρέθηκαν σε σκληρούς δίσκους υπολογιστών και σε δισκέτες, σόκαραν τους αστυνομικούς και δικαστικούς σε σημείο που λόγω της «Υπόθεσης Scientology-ΚΕΦΕ» η Αστυνομία δημιούργησε Τμήμα Ηλεκτρονικών Πειστηρίων (Computer Forensics) διότι είδε πόσο χρήσιμο και πολύτιμο αποδεικτικό υλικό μπορούν να αποτελέσουν τα ψηφιακά περιεχόμενα και ίχνη σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα. Και ο Σαμαράς ήταν μέσα σε αυτά.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της αμετάκλητης απόφασης του Εφετείου το 1997 για την ταυτότητα της Scientology (η οποία, μέσω της CIA από το 1992, γνώριζε πολλά για τον Σαμαρά και την μελλοντική εξέλιξή του): «είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπον, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ’ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη τα οποία στην συνέχεια υφίστανται πλύση εγκεφάλου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης».

aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-1.jpg

aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-2.jpg

aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-3.jpg

aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-4.jpg

Στο έγγραφο τα στελέχη της Scientology λένε ότι γνωρίζουν σχετικά με τη CIA ότι έχει αποφασίσει για τον Σαμαρά να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας (δεν τους «κάθισε» το θέμα με τον Κοσκωτά και άλλα και καθυστέρησαν μέχρι τώρα) και ότι μία υπόθεση που την βλέπουν ως σκάνδαλο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά των Scientology και Νέας Δημοκρατίας (του Μητσοτάκη-Σαμαρά). Δηλαδή η Scientology έβλεπε τον εαυτό της στο ίδιο «στρατόπεδο» με τη Ν.Δ. των Μητσοτάκη-Σαμαρά. Μήπως διότι μαζί με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά (όπως περιγράφει άλλο έγγραφο), ξεκίνησαν από τότε με τη συνεργασία του Μητσοτάκη (και της Βιργινίας Τσουδερού) τη διαγραφή του θρησκεύματος για τις ταυτότητες και την τυφλή αποδοχή κάθε ξένης οργάνωσης ως «Εκκλησίας»; Κάποιο πρόσφατο νομοσχέδιο δεν σας θυμίζει; Αυτό δηλαδή που τώρα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μας φορτώσανε μαζί με τονΑνδρέα Λοβέρδο, ο οποίος «συμπτωματικά» ήταν ένας από τους δικηγόρους της Scientology;

Η ιστορία που τα στελέχη της Scientology φοβούνται ότι θα παρουσιαστεί ως σκάνδαλο αν μαθευτεί, αφορά τα μεγάλα στελέχη της Ν.Δ. τότε, τους Έβερτ, Φύσσα και Δημητροκάλλη, που φέρονται να προσπαθούν να καλύψουν ως δώρο την αγορά από τον Έβερτ μίας Mercedes, ώστε να μην πληρώσει φόρους και να τους μοιραστούν μεταξύ τους. Περιγράφουν τον Δημητροκάλλη, υπεύθυνο Οικονομικών του κόμματος, ως τον πατέρα του Δημητροκάλλη από τη γνωστή τότε ομάδα σατανιστών της Παλλήνης που έκαναν ανθρωποθυσίες. Γιατί άραγε; Και είναι σύμπτωση που μόλις πρόσφατα στη Γλυφάδα ο σατανιστής που θυσίασε μία γυναίκα, φαίνεται να έχει στενές οικογενειακές σχέσεις με τη Ν.Δ. σε σημείο που πασίγνωστος δικηγόρος και αυτοκόλλητος του Σαμαρά να έχει αναλάβει την υπεράσπισή του;

Εκτός από την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, στο έγγραφο αναφέρεται και κάτι άλλο που βλέπουμε να κάνει σήμερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ: την απόπειρα διάσπασης της Ε.Ε. μέσω εσωτερικών συγκρούσεων. Το έγγραφο γράφει ότι η NSA θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει να ξεφορτωθεί την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ξεκινώντας έναν πόλεμο μεταξύ των μελών της. Ακριβώς αυτό που βλέπουμε σήμερα να γίνεται μεταξύ βορρά και νότου με σοβαρή πιθανότητα ακόμη και τη διάσπαση ή διάλυση της Ε.Ε. Υπάρχει βέβαια καθυστέρηση και σε αυτό όπως με την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, αλλά τα απρόοπτα γεγονότα στην Ελλάδα εκείνη την εποχή καθυστέρησαν πολύ τα σχέδια.

Παραθέτουμε και αποσπάσματα από το Πόρισμα του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος έκανε τρεις εφόδους το 1995 στο σαηεντολογικό ΚΕΦΕ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δικαστική δίωξη της Scientology με αποκορύφωμα το κλείσιμο του ΚΕΦΕ το 1997. Αυτόν τον άνθρωπο (όπως θα δείτε στο επόμενο άρθρο) τον κυνήγησε το περιβάλλον (?) του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ρε κάτι συμπτώσεις!

aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-5.jpg

aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-6.jpg

aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-7.jpg
>
aemeis_gnorizoume_oti_i_cia_exei_apofasisei_oti_o_samaras_8a_einai_o_epomenos_pro8upourgos_tis_elladasa-8.jpg

Το γεγονός ότι από το 2012 περίπου είδαμε γεγονότα που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της ακραίας ρατσιστικής οργάνωσης, πριν από 20 χρόνια περίπου (!!!), δεν είναι ισχυρή απόδειξη ότι η σημερινή κατάσταση (και ό,τι οδήγησε σε αυτήν) είναι απολύτως σχεδιασμένη και ελεγχόμενη; Είναι αδύνατο να είναι τυχαία η ταυτόχρονη συνύπαρξη Σαμαρά, Λοβέρδου, Βενιζέλου και άλλων άμεσα σχετιζόμενων με τη Scientology στους κόλπους της προδοτικής συγκυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα έπαιξαν απίστευτα υποστηρικτικό ρόλο προς την ακραία ρατσιστική οργάνωση (ταυτόχρονα με την υποστήριξη από την CIA που έλαβε όπως θα δείτε).
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved