Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Χαμένα τα έχουν στην Άγκυρα και προσπαθούν με διπλό παιχνίδι να βγουν από την δύσκολη θέση

Χαμένα τα έχουν στην Άγκυρα και προσπαθούν με διπλό παιχνίδι να βγουν από την δύσκολη θέση

Επίσημα κατά των ισλαμιστών ανεπίσημα τους παρέχουν στήριξη για να πολεμήσουν εναντίον των Κούρδων. Η θέση τους όμως γίνεται όλο και δυσκολότερη.

Βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα έχουν κάνει τον γύρο της δημοσιότητας και δείχνουν ισλαμιστές να περνούν τα τουρκοσυριακά σύνορα ανενόχλητοι και με συνοδεία Τούρκου στρατιώτη, προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον των Κούρδων της Συρίας στις μάχες της πόλης Κομπανί.

Την ίδια στιγμή που η τουρκική Εθνοσυνέλευση αποφασίζει δήθεν την τουρκική εμπλοκή κατά των ισλαμιστών, επιδή πιέζει η Δύση.

Ο, έγκλειστος στις τουρκικές φυλακές αρχηγός του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, έχει ήδη δηλώσει πως η ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ των Κούρδων και του τουρκικού κράτους θα τελειώσει, εάν πέσει η πόλη Κομπανί της Συρίας, στα χέρια των ισλαμιστών εγκληματιών, οι οποίοι θα προβούν σε σφαγές κατά των Κούρδων κατοίκων της.

Ο Νταβούτογλου βγήκε και δήλωσε ότι η Τουρκία δεν επιθυμεί η – κατοικούμενη κυρίως από Κούρδους – πόλη Κομπάνι της βόρειας Συρίας να πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να το αποτρέψει.

Παίζει με την φλόγα η Τουρκία…

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved