Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Φρικτή ομολογία των ΗΠΑ: Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των αμάχων που μπορούμε να δολοφονήσουμε στη Συρία

Φρικτή ομολογία των ΗΠΑ: Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των αμάχων που μπορούμε να δολοφονήσουμε στη Συρία

Η κυβέρνηση Ομπάμα διαχώρισε τους πολέμους που διεξάγει με μη επανδρωμένα αεροσκάφη από εκείνον που έχει εξαπολύσει εναντίον της ISISστη Συρία.

Όπως διαβάζουμε στο Yahoo News:

«Ο Λευκός Οίκος παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι οι αυστηροί όροι που επέβαλε πέρυσι ο Πρόεδρος Ομπάμα προκειμένου να αποτρέψει τους θανάτους αμάχων από τις επιδρομές με drones,  δεν θα ισχύσουν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγονται αυτήν την περίοδο στη Συρία και το Ιράκ.

Η δήλωση του Λευκού Οίκου στο Yahoo News, η οποία επιβεβαιώνει τη χαλάρωση της πολιτικής στο συγκεκριμένο ζήτημα, ήρθε ως απάντηση στα ερωτήματα που προέκυψαν μετά τις πληροφορίες για το θάνατο 12 αμάχων, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, οι οποίοι σκοτώθηκαν, όταν ένας πύραυλος Tomahawk χτύπησε το χωριό Καφρ Ντάρυαν στην επαρχία Idlib της Συρίας το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου».

Αυτοί οι «αυστηροί όροι» είχαν επιβληθεί εξαιτίας των αυξανόμενων διαμαρτυριών στο Πακιστάν και στις υπόλοιπες χώρες που οι ΗΠΑ «χτυπούσαν» με drones.

Τώρα όμως που οι ΗΠΑ «πολεμούν» εναντίον αποκεφαλιστών και σταυρωτών, δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα. Οποιοσδήποτε αριθμός αθώων πολιτών μπορεί και είναι βέβαιο ότι θα θανατωθεί.

Οι πολίτες της Συρίας είναι εξοργισμένοι με τις αεροπορικές επιδρομές που σκοτώνουν αμάχους, όμως αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει τις ΗΠΑ και τους εταίρους τους από την δολοφονία αθώων παιδιών.

Επισήμως, το χωριό Καφρ Ντάρυαν χτυπήθηκε «επειδή οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν πληροφορίες ότι εκεί κρύβονταν μέλη της λεγόμενης ομάδας Χορασάν, η οποία σχεδιάζει επιθέσεις εναντίον της διεθνούς αεροπλοΐας».

Όμως όπως έχει ήδη αποδειχθεί, η Χορασάν δεν υπάρχει. Είναι μια κατασκευασμένη απειλή, που σχεδιάστηκε για να παρέχει στις ΗΠΑ την κάλυψη που χρειάζονται για να καταστρέψουν τη Συρία…
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved