Σύντομα Διαθέσιμο!
Τα ακροβατικά τους έριξαν μεσαιωνικό τοιχίο του Παρθενώνα  Το διαβάσαμε από το: Τα ακροβατικά τους έριξαν μεσαιωνικό τοιχίο του Παρθενώνα!!!

Τα ακροβατικά τους έριξαν μεσαιωνικό τοιχίο του Παρθενώνα Το διαβάσαμε από το: Τα ακροβατικά τους έριξαν μεσαιωνικό τοιχίο του Παρθενώνα!!!

Στην αστυνομία βρίσκονται δύο 23χρονοι από τη Ρωσία που έκαναν ακροβατικά στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και προκάλεσαν φθορές στο μνημείο.

Οι δύο νεαροί ανέβηκαν στον Παρθενώνα και αφού έκαναν τις απαραίτητες για αυτούς διατάσεις άρχισαν να εκτελούν το πρόγραμμα τους στο μνημείο, παρά τις συστάσεις του αρχαιοφύλακα.

Οι συλληφθέντες όμως δεν πτοήθηκαν και προκάλεσαν φθορές σε ένα μεσαιωνικό τοιχίο καθώς αρκετές πέτρες έπεσαν. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved