Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ομολογία Σορος: Χρηματοδοτούσε μέσω ΜΚΟ τους ναζιστες και προπαγάνδιζε ως “Ναζι” τους ρωσοφιλους!

Ομολογία Σορος: Χρηματοδοτούσε μέσω ΜΚΟ τους ναζιστες και προπαγάνδιζε ως “Ναζι” τους ρωσοφιλους!

Η ομολογία του Σορος για δημιουργία ΜΚΟ εντός Ουκρανιας απο την εποχή της πτώσης του τείχους ηταν επισήμως η δικαιωση όσων έβλεπαν διαχρονικά τον σκοτεινό ρόλο των ολιγαρχών στην εγκαθίδρυση χουντικων – προδοτικων καθεστώτων σε ελεύθερες χώρες. Απο τον Φρανκο, τον Πινοσετ εώς τους τζιχαντιστες του Αφγανιστάν, εώς την Ουκρανια και την Συρια, τα φασιστικά / ισλαμικά κινήματα δημιουργήθηκαν με παρόμοιο τροπο.

Στην Ουκρανια έχουμε επανάληψη της μεθόδευσης για την Γιουγκοσλαβία. Οι συνεργατες των ναζι, Κροάτες και μουσουλμάνοι βαφτίστηκαν μεσα σε μια νύχτα “θύματα”, ενώ οι Σέρβοι ήρωες του αντιφασιστικού αγωνα “ναζι”.

Η ομολογία του Σορος για την χρηματοδότηση των ναζιστικων μορφωμάτων μέσω ΜΚΟ, πρεπει να χτυπήσει καμπάνες στην Ελλαδα αφού το σχέδιο ειναι ταυτόσημο. Καμινομπουτάρηδες με την βοήθεια των κυβερνήσεων Παπανδρεου – Σαμαρά άνοιξαν την κερκόπορτα στον χρηματοδότη του ναζισμου παίρνοντας προφανώς το κατιτις τους.

Η μεθόδευση ειναι ξεκάθαρη: Σε κάθε χωρα που αποσταθεροποιούν τα καθάρματα τυπου Σορος, ο δημόσιος πλούτος εκχωρείται δωρεάν στους παγκόσμιους τοκογλυφους την ίδια στιγμή που η κοινωνία οδηγείται σε εμφύλιο καθοδηγούμενο απο τα εκάστοτε φασιστικά ταγματα (ναζι στην ουκρανια, ισλαμιστές στην Συρια κλπ).

Ενώ δοσιλογοι πολιτικαντηδες συμμετέχουν ως εταίροι στην μπιζνα του ξεπουλήματος, με παρένθετους επιχειρηματίες – εταιρειες. Οπως ακριβως στην γερμανική κατοχή.

Η απόλυτη έννοια προδοσίας λαού και πατρίδας. Μονον ο λαός μπορει να την σταματήσει δημοκρατικά, προτού η Ελλάδα μετατραπεί σε Συρία.

Πηγή:
http://olympia.gr
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved