Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ο Έλληνας που μαθαίνει την ελληνική γλώσσα σε ολόκληρο τον πλανήτη Ο Κώστας Δεδεγκίκας κάνει κάτι ξεχωριστό!!! (Βίντεο)

Ο Έλληνας που μαθαίνει την ελληνική γλώσσα σε ολόκληρο τον πλανήτη Ο Κώστας Δεδεγκίκας κάνει κάτι ξεχωριστό!!! (Βίντεο)

Ο Κώστας Δεδεγκίκας μαζί με τους συνεργάτες του παρουσίασαν μια εφαρμογή και μια ιστοσελίδα που προωθεί την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη!

Το 1996, Έλληνες μετανάστες του Βανκούβερ δώρισαν μισό εκατομμύριο δολάρια για τη δημιουργία του τμήματος ελληνικών σπουδών στο Simon Fraser University του Καναδά. Το 2004, με τη βοήθεια του Ιδρύματος Νιάρχου, δημιούργησαν στο πανεπιστήμιο το Τμήμα Ελληνικών Σπουδών «Σταύρος Νιάρχος».

Μέχρι στιγμής συνεργάζονται με το τμήμα 15 πανεπιστήμια της Kίνας, ενώ οι φοιτητές που παρακολουθούν ελληνικές σπουδές έχουν ξεπεράσει τους 4.000! Το Νew Media Lab είναι η ομάδα τεχνολογίας του τμήματος Ελληνικών Σπουδών «Σταύρος Νιάρχος» και πραγματοποιεί πολλά project.

Το «Odysseus Project» που οργανώνουν τώρα έχει ως κύριο στόχο να μεταδοθεί ο ελληνικός πολιτισμός.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Δεδαγκίκας, μιλώντας στο Newsit, «Το νέο project σχετίζεται με τον Όλυμπο είναι μια παγκόσμια καινοτομία. Όλοι ξέρουν τα ελληνικά νησιά, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, αλλά κανείς δεν επισκέπτεται τα βουνά της Ελλάδας, που έχουν μάλιστα και τεράστια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά».

Ακόμα, η ομάδα έφτιαξε μια εφαρμογή, το «Amazing Athens», για τους τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν την Αθήνα, η οποία μάλιστα τελεί υπό την αιγίδα του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού!

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved