Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΞΗΡΟΣ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, 18:00
Κατηγορία: Διάφορα
“Τα λόγια καμιά φορά είναι δυνατότερα από τις πράξεις”. Η φράση αυτή ανήκει στον Χριστόδουλο Ξηρό, σε διάλογο που είχε με υψηλόβαθμο αστυνομικό τηςΑντιτρομοκρατικής, όταν πια είχε μεταφερθεί στα γραφεία της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, έπειτα από την σύλληψή του, στην Ανάβυσσο.

Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να απάντησε στον Ξηρό: “...τότε κύριε Χριστόδουλε θα έπρεπε να είχατε μείνει στα λόγια και όχι να σκοτώσετε 30 ανθρώπους”.

Η στιχομυθία μεταξύ Αξιωματικού και Ξηρού, 'εγινε την στιγμή που ο καταζητούμενος τρομοκράτης πέρασε το κατώφλι της Υπηρεσίας και τον “υποδέχθηκε” ο άνθρωπος που συντόνιζε τις έρευνες για την σύλληψή του.

Όταν τον ρώτησε τι έχει να πει, ο Ξηρός δεν θυμήθηκε το παρελθόν του όταν είχε “δώσει” ολόκληρη την “17.Ν”, το καλοκαίρι του 2002. Κράτησε το στόμα του κλειστό και το μόνο που δέχθηκε να πει ήταν: “....ό,τι έκανα έχει χρεία πολιτική και πίστη στην ιδεολογία μου”, για να λάβει την απάντηση: “...τα όπλα δεν είναι πολιτική κύριε Ξηρέ”.

Στο μεταξύ ο “Μανώλης” τις “17.Ν”, αυτή τη φορά επέλεξε την σιωπή και την αρνητική στάση απέναντι στους διώκτες του αφήνοντας πίσω του το παρελθόν, όταν το καλοκαίρι του 2002 με την κατάθεση του στην κυριολεξία είχε οδηγήσει στην πλήρη εξάρθρωση τις οργανώσεις “φάντασμα”.

Φαίνεται ο 57χρονος να ενδύεται το “μανδύα” του πολιτικού εξτρεμιστή και σε κάθε ερώτηση των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής απαντά με την εξής φράση: “...είμαι πολιτικός κρατούμενος και οι πράξεις μου είναι πολιτικές”.

Θεοδόσης Πάνου
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved