Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Έσπασαν τα κοντέρ οι "300" στην Αμερική... Τώρα τα σπάνε και στην Ελλάδα! "300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας" 158.000 μέχρι χθες!!!

Έσπασαν τα κοντέρ οι "300" στην Αμερική... Τώρα τα σπάνε και στην Ελλάδα! "300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας" 158.000 μέχρι χθες!!!

Με ένα εντυπωσιακό άνοιγμα το νέο «300» κατακτά, μετά την δόξα, και τo Ελληνικό Box Office.

Πέμπτη 06.03.2014 ήταν η πρεμιέρα του στις αίθουσες – Δευτέρα 10.03.2014 και ήδη την ταινία έχουν απολαύσει περισσότερα από 158.000 άτομα, το πρώτο τετραήμερο του ανοίγματος!

Και να ήταν μόνο αυτό; Τα εισιτήρια αυτά αποτελούν το καλύτερο άνοιγμα ταινίας στην Ελλάδα τη φετινή κινηματογραφική σεζόν (2013-14), ενώ η εισπρακτική πορεία της ταινίας στο Box Office είναι η καλύτερη τα τελευταία τρία χρόνια, από τον Μάιο του 2011.

Ταυτόχρονα με την ταινία το κοινό μπορεί να θαυμάσει από κοντά στο «Village Shopping And More…» στο Ρέντη τo μοναδικό μοντέλο της τριήρους που πάνω της στηρίχθηκε CGI των ελληνικών πλοίων της ταινίας.

Σχόλιο Έλευσις Ελλήνων: Πολλές οι ιστορικές ανακρίβειες, αλλά είναι μια ευχάριστη κατα τη γνώμη μου ταινία η οποία βέβαια θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, αλλά τι να κάνουμε;;; Αφού κάνουν ταινίες οι άλλοι για εμάς τι απαιτήσεις να έχεις;;; Αλλοίμονο στους δικούς μας που ούτε λόγος για ταινίες που ανυψώνουν το ηθικό των Ελλήνων...
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved