Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΜΕ 100.000 ΒΊΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟΎ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΎ ΥΛΙΚΟΎ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΤΟΥ

ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΜΕ 100.000 ΒΊΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟΎ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΎ ΥΛΙΚΟΎ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΤΟΥ

Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Βατικανού,Jozef Wesolowski,πιάστηκε με πάνω από 100,000 βίντεο παιδικής πορνογραφίας στην διπλωματική συνάντηση της Αγίας Έδρας που πραγματοποιήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Τώρα είναι ο πρώτος στην λίστα με τους επίσημους του Βατικανού που συνελλήφθηκαν με παιδική πορνογραφία στην κατοχή τους.Θα μπορούσε να τιμωρηθεί με μια μικρή σχετικά ποινή φυλάκισης 7 ετών σε μια φυλακή του Βατικανού,όπου θα αντιμετωπιστεί καλά.

Ο άνδρας συνελήφθη πρόσφατα αφότου ερευνητές του Βατικανού ανακάλυψαν ένα τεράστιο αρχείο παιδικού πορνογραφικού υλικού στον παλιό του υπολογιστή.

Περίπου 86,000 φωτογραφίες παιδοφιλίας προσεκτικά ταξινομημένες σε κατηγορίες εδώ και χρόνια,βρέθηκαν στην κατοχή του πρώην Αρχιεπισκόπου.

Ο συγκεκριμένος “άνθρωπος” είναι μόλις 66 ετών.Ποιος ξέρει από πότε επιδίδεται στο συγκεκριμένο αδίκημα…

Υπηρέτησε την Καθολική Εκκλησία σε αμέτρητες χώρες όλου του κόσμου κακοποιώντας παιδιά από την Βολιβία,το Καζακστάν,το Ουζμπεκιστάν,την Νότια Αφρική,την Κόστα Ρίκα,την Ελβετία,την Ιαπωνία,την Ινδία ως και την Δανία.Ουσιαστικά συνέβαλε στην εξάπλωση της κακοποίησης των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο συνελλήφθηκε είναι εξαιτίας των εκθέσεων της Δομινικανής Δημοκρατίας που έκαναν λόγο για τα “ενοικιαζόμενα αγόρια” του.

Εάν πιστεύετε ότι όλες αυτές οι ιστορίες περί παιδεραστίας στο Βατικανό είναι απλές συμπτώσεις,κάνετε λάθος.Εδώ πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο.(livefreelivenatural.com 02/10/14)
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved