Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Κι άλλη χαμηλού κόστους αλλά υψηλών ψεκασμών εταιρεία στην Ελλάδα... (Βίντεο)

Κι άλλη χαμηλού κόστους αλλά υψηλών ψεκασμών εταιρεία στην Ελλάδα... (Βίντεο)

Τελικά η ανάπτυξη στη Ελλάδα έρχεται με όλα εκείνα τα μέσα που στην ουσία σημαίνουν ... μείωση. Αλλά πληθυσμού λόγω επιβάρυνσης ατμόσφαιρας και υγείας! Ο ένας κλάδος αφορά στην κινητή τηλεφωνία που 'αναπτύσσεται' μετά μανίας και στα free φουλ καρκινογόνα wifi, και ο άλλος στις χαμηλού κόστους αεροπορικές πτήσεις.

Πριν λίγες μέρες γράψαμε για την Ryanair δημιουργεί... βάσεις; Καλά ψεκάσματα!

Σήμερα μαθαίνουμε ότι παίρνει σειρά μια ακόμα τέτοια εταιρεία, η Airberlin, με 172 πτήσεις την εβδομάδα!!!

Σύμφωνα με το FortuneGreece.com η εταιρεία ανακοινώνοντας το προγράμματα της για την καλοκαιρινή περίοδο έχει τη χώρα μας στον προγραμματισμό της, με απευθείας πτήσεις σε περισσότερους προορισμούς και πιο συχνά δρομολόγια.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική της Γερμανίας, η οποία ανακοίνωσε ότι για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο αυξάνει κατά 11% την συχνότητα των δρομολογίων της προς ελληνικούς προορισμούς. (είδες τι κάνει η προεδρία; ιδιαίτερη μεταχείριση!)  

Καθημερινή σύνδεση πλέον αποκτά και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ από μία επιπλέον πτήση την εβδομάδα συνδέονται τα αεροδρόμια Χανίων, Καλαμάτας, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου και Ζακύνθου.

Αύξηση θα έχει και το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, όπου η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα βρίσκεται 7 φορές την εβδομάδα.

Αλλά την τιμητική έχει δώσει στην Κω, όπου η Airberlin θα πετάει 21 φορές την εβδομάδα!!! ??? Τι γίνεται ρε παιδιά; 3 φορές την ημέρα πήγαινε-έλα στην Κω;;;



Άλλος για χημική ανάπτυξη στην Ελλάδα; Έλα... δώσε ...δώσε!!!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved