Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ 2015... ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...

ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ 2015... ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...

Περισσότεροι από 1460 επιστήμονες από διαφόρους τομείς συμμετείχαν σε μια έρευνα που πραγματοποίησαν από κοινού το Πανεπιστήμιο Elon στη Βόρεια Καρολίνα και το Κέντρου Έρευνας Pew.

Η έρευνα είχε ως αντικείμενο τις τεχνολογικές καινοτομίες που θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας του ανθρώπου το 2025. Οι ειδικοί έκαναν μια σειρά από ενδιαφέρουσες προβλέψεις για το πώς θα είναι ο σύγχρονος κόσμος σε δέκα χρόνια από σήμερα.

Ολογράμματα, VR, 3D printing

Όπως αναφέρουν κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητα μας θα παίζουν τα ολογράμματα. Η ολογραφική τεχνολογία θα έχει προοδεύσει τόσο πολύ που θα είναι εφικτό ένας χειρουργός να πραγματοποιεί μια επέμβαση από μακριά μέσω του ολογράμματος του!

Μαζική θα είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις η χρήση των συστημάτων εικονικής πραγματικότητας τα οποία θα εισάγουν τους χρήστες όχι μόνο στο κόσμο των videogames ή άλλων τεχνικών εφαρμογών αλλά θα χρησιμοποιούνται ευρέως για ερωτικές συνευρέσεις.

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης θα έχει γίνει πλέον «οικιακή» με μια από τις χρήσεις της να είναι η εκτύπωση ρούχων καθημερινής χρήσης τα οποία μάλιστα θα ανακυκλώνονται. Με απλά λόγια θα ξυπνάς, μέχρι να πιείς τον καφέ σου θα εκτυπώνεις τα ρούχα που θα φορέσεις στη δουλειά και στην επιστροφή θα τα βάζεις στον κάδο ανακύκλωσης.

Θα υπάρχουν επίσης συστήματα συνεχούς παρακολούθησης της κατάστασης της υγείας μας μέσω προηγμένων αισθητήρων που θα ενσωματώνονται στα ρούχα ή και στο σώμα μας.

Πηγή: Το Βήμα science
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved